Kennisplatform voor Oost Nederland

ICT Spirit winnaar HPE Fast Growing Partner Award

Geplaatst op 7 augustus 2018

Op het landelijke Reimagine Congres van Hewlett Packard Enterprise is de Fast Growing Partner Award uitgereikt aan ICT Spirit. De ICT-dienstverlener uit Haaksbergen is dealer van grote merken als HPE, HP Inc, Microsoft en Citrix. Directeur Mark Leferink: “ik ben ontzettend trots op ons team! Door hard werken en de juiste adviezen aan onze klanten zijn we bij HPE uitzonderlijk snel gegroeid en hebben we deze prijs gewonnen.”

Mark Leferink ontving uit handen van HPE’s managing director Michiel van Vlimmeren de award, die door HPE wordt toegekend aan de snelst groeiende IT-onderneming. Bovendien konden relaties van de genomineerde IT-bedrijven stemmen op hun favoriet.

Optimale kennis in familiebedrijf
ICT Spirit levert naast hardware van onder andere HP Enterprise en HP Inc. vooral ICT-diensten op het gebied van ICT-beheer en veiligheid. ‘Als familiebedrijf in de IT willen wij het beste voor onze medewerkers én onze relaties. Vanuit deze basiswaarde zijn we een continu lerende organisatie en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met deze optimale kennis bieden wij onze klanten de beste ICT-oplossing passend bij hun situatie. Dat zie je uiteindelijk ook terug in de sterk groeiende verkoopcijfers” aldus een trotse Leferink.

Voordeel voor klanten
De toekenning van de award wordt door Leferink vooral ook gezien als een bevestiging van de jarenlange samenwerking met Hewlett Packard Enterprise. “Door op alle niveaus in de organisatie goed met HPE samen te werken kunnen we scherp inkopen en snel schakelen. Daar profiteren onze klanten optimaal van.”

Over ICT Spirit, www.ictspirit.nl
ICT Spirit zorgt voor flexibele ICT-oplossingen passend bij de organisatiedoelstellingen van haar klanten. Als familiebedrijf in de ICT-sector in Oost-Nederland realiseren, beheren en adviseren zij over de ICT-omgeving van haar relaties. Functioneel en veilig gebruik van data is belangrijker dan het bezit van ICT-middelen. Het is essentieel voor de bedrijfsvoering waarop je altijd moet kunnen vertrouwen.
Niet voor niets is de slogan van ICT Spirit focus on your business. Uw business moet gewoon doorgaan, daar zijn wij ons van bewust. ICT heeft een grote invloed op bedrijfsprocessen, en wij hebben de kennis in huis, om ICT goed in te zetten. Wij komen graag bij u aan tafel. Maar dan wel naast u, en niet tegenover u.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: