Kennisplatform voor Oost Nederland

INDITO: ‘Haal meer uit jouw digitale organisatie’

Geplaatst op 29 maart 2024
INDITO: 'Haal meer uit jouw digitale organisatie'

De kracht van INDITO ligt in een bedachtzame aanpak; “We bieden meer dan alleen advies en implementatie van onder andere Microsoft-producten. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat bedrijven het maximale uit hun IT-oplossingen halen. De juiste oplossing is essentieel, maar ook de begeleiding en training van werknemers. Wij zijn er trots op om jouw partner te zijn, vinden voldoening in het samen bereiken van de beste resultaten en met name om jullie te zien groeien. Een goede relatie met onze partners is voor ons van groot belang. Dit maakt het gezellig, geeft ons plezier in het werk en leidt vaak tot een groter succes!”

Edwin de Goede begon in 2013 voor zichzelf en richtte in 2018 INDITO op. “In die periode was er ook de opkomst van werken in de cloud. Voor ondernemers was dit destijds best lastig te behappen, dus besloot ik hen daarbij te helpen. Ik ben van mening dat het belangrijk is om te blijven innoveren, een stap vooruit blijft zo behapbaar en je voorkomt onvoorziene en mogelijk hoge kosten.”

Verschil maken

INDITO vierde in november 2023 haar vijfde verjaardag. Dit werd groots uitgepakt met livemuziek, een spreker en een gezellige borrel. Maar dat is nog niet alles. In april van dit jaar gaat INDITO samen met haar relaties een bezoek brengen aan het hoofdkantoor van hun partner Microsoft in Amsterdam. “We vinden het belangrijk om onze relaties te laten zien welke ontwikkelingen eraan komen en wat er momenteel speelt. Zo’n dag is niet alleen erg gezellig, maar ook leerzaam en helpt ons om voorop te blijven in de komende innovaties.”

Thema’s

De dienstverlening van INDITO is grofweg te verdelen in vijf hoofdthema’s; Business Intelligence (BI), communicatie, continuïteit, informatiebeveiliging en productiviteit.
“Dat jouw IT naar behoren werkt, is voor ons een basisbehoefte. Dat deze vervolgens optimaal bijdraagt aan het behalen van de doelstellingen voor jouw bedrijf, is waar wij ons echt voor inzetten.

We zorgen dat jouw bedrijfsdata veilig is, zonder angst voor datalekken of hackers. We creëren een werkomgeving waarin samenwerken de efficiëntie verhoogt, waar je overal toegang hebt tot je documenten, en waarin jij je geen zorgen hoeft te maken over de toekomstbestendigheid van je IT.

Op de achtergrond houden wij de nieuwste ontwikkelingen scherp in de gaten, zoals AI. Neem nou Microsoft’s Copilot, gelanceerd aan het begin van dit jaar. Een fantastische tool voor bedrijven, die helpt bij het verfijnen van werkprocessen. Wij kregen de kans om het als een van de eerste in Nederland in gebruik te nemen en het enthousiasme binnen ons team is groot – sommigen kunnen zich nu al geen werkdag meer voorstellen zonder Copilot!

Een kleine revolutie, zou je kunnen zeggen, en wij zijn er helemaal klaar voor, haha!”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: