Kennisplatform voor Oost Nederland

Infra Relatiedagen 2021 verplaatst naar 2022

Geplaatst op 20 januari 2021
Infra Relatiedagen 2021 verplaatst naar 2022

De komende editie van Infra Relatiedagen, die gepland stond op 2, 3 en 4 februari 2021 in Evenementenhal Hardenberg, wordt verplaatst naar 1, 2 en 3 februari 2022. Beursorganisator Easyfairs heeft dit in samenspraak met haar exposanten besloten. “Wij merkten in de afgelopen periode dat steeds meer exposanten zich zorgen maakten over hun deelname vanwege de corona-ontwikkelingen. Het is onze taak om te luisteren naar de infrasector en met hen mee te denken.”

“Om die reden hebben wij een inventarisatie gedaan onder onze huidige exposanten ten aanzien van de doorgang van Infra Relatiedagen op de huidige datum of te verplaatsen naar 2022. Hieruit blijkt dat een grote meerderheid ervoor kiest om hun deelname door te schuiven naar 2022. In goed overleg is daarom besloten de beurs te verplaatsen”, zegt Roos op’t Holt namens Infra Relatiedagen.

Verbod beurzen en evenementen
Op’t Holt: “In de afgelopen weken veranderde de coronasituatie razendsnel. Op dit moment geldt er zelfs een verbod op beurzen en evenementen. Daar hebben wij alle begrip voor, want we moeten dit virus zo snel mogelijk onder controle krijgen. Ook verwachten wij dat de maatregelen die gericht zijn op zo min mogelijk persoonlijke contacten en reisbewegingen voorlopig nog van kracht blijven. Deze maatregelen geven te veel zorgen over de komst van bezoekers en de gezondheid van de exposanten, bezoekers en eigen medewerkers. Hierdoor veranderde ook het sentiment onder de exposanten en dat begrijpen wij als geen ander. Vandaar dat wij gezamenlijk besloten hebben de beurs naar 2022 te verplaatsen.”

Evenementenhal Hardenberg
De volgende editie van Infra Relatiedagen is op 1, 2 en 3 februari 2022 in Evenementenhal Hardenberg. De beursvloer telt jaarlijks zo’n 350 exposanten, die bezocht worden door circa 16.000 infraprofessionals. Infra Relatiedagen is daarmee het grootste netwerk- en kennisevent in Noordoost-Nederland voor de grond-, weg- en waterbranche.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: