Kennisplatform voor Oost Nederland

Infraspecialist Roelofs verhuist naar Kroezenhoek

Geplaatst op 29 maart 2021
Infraspecialist Roelofs verhuist naar Kroezenhoek

Per 1 april 2021 verhuist het hoofdkantoor van infraspecialist Roelofs naar de Kroezenhoek 8 in Den Ham, het pand waar voorheen Foto Konijnenberg gevestigd zat. Met de gemeente Twenterand is overeenstemming bereikt over de huur van het pand, in eerste instantie voor vier jaar.

Herman Roelofs, die inmiddels de leeftijd van 88 jaar heeft bereikt, startte zijn bedrijf in 1960 achter het ouderlijk huis aan de Dorpsstraat in Den Ham. Hij begon als zandtransporteur met één vrachtauto, maar breidde zijn diensten al snel uit en wist zo een bedrijf van formaat op te bouwen. Roelofs is uitgegroeid tot een allround infraspecialist met 280 medewerkers, 8 vestigingen en 9 zandwinlocaties. Al jaren staat het bedrijf genoteerd in de top-50 ingenieursbureaus van Nederland.

Verhuizing

Het gebouw aan de Dorpsstraat heeft meer dan 30 jaar gediend als hoofdkantoor, maar voldeed niet meer aan de huidige wensen. Daarom is er een oplossing gevonden in de huur van de locatie aan de Kroezenhoek. Hiermee blijft Roelofs trouw aan de roots in het brinkdorp. Het gebouw is van binnen verbouwd, zodat er meer werkplekken en overlegruimtes beschikbaar zijn. De werkplaats van Roelofs is al eerder verhuisd en is sinds 2013 gevestigd aan de Marleseweg in Den Ham.

De ‘Roelofsbrink’, de straat die intussen om het oude hoofdkantoor heen is gebouwd, zal vanwege de naam altijd herinneren aan de oorsprong van het familiebedrijf.   

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: