Kennisplatform voor Oost Nederland

!NNOVATE Het Grootste Kennisfestival

Geplaatst op 5 februari 2016
innovate kennisfestival deventer

Een heus festival organiseren. Waar het delen van kennis centraal staat, maar waar ook ruimte is voor muziek, theater en lekker eten en drinken. Dat is wat Rudie Jansman, Jaap Hof en Kornelis Wetsema (Regio Academy) voor ogen hebben.

Ze organiseerden al tientallen bijeenkomsten om kennis te delen. Zo waren er sessies rond online marketing, succesvol ondernemen, anders organiseren en geluk als businessmodel, maar ook een aantal mooie en goedbezochte congressen. In 2016 is het tijd voor een volgende stap: Het Grootste Kennisfestival van Nederland.

Innovate
Een idee bedacht op Lowlands 2014. Een festival dat iedereen kent natuurlijk. Met veel muziek maar ook veel dingen daaromheen. Bij het kennisfestival is dat omgedraaid: een festival met veel kennis. Maar ook randzaken: muziek (natuurlijk) en theater, maar ook vooral lekker eten en drinken. Met als thema !NNOVATE

Er is een datum (25 mei 2016) en een locatie (Havenkwartier in Deventer) met 5 podia, binnen en buiten, vanaf 13.00 tot 23.00 uur. Met al veel enthousiaste partners en nu al een geweldig programma dat nog steeds groeit. Zo richten Managementboek en de Provincie Overijssel een heel eigen podium in met prachtige sprekers. Toffe bandjes en partijen als de gemeente Deventer, Kijk op Oost Nederland en MKB Deventer helpen flink mee. Ook zijn er dagelijks gesprekken met allerlei partijen die overwegen ook te helpen om het tot een geweldige dag te maken.

Stel je eigen programma samen
Stel je eigen programma samen: kies uit innovatie op het gebied van Online marketing, Nieuwe Businessmodellen & Organisatievormen, Transformatie, Duurzaamheid en Bestuurlijke vernieuwing.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: