Internationaal programma op Randrock 2019

17 mei 2019 Toerisme

Liefhebbers van goede muziek en gezelligheid kunnen op donderdag 30 mei terecht bij Randrock Vriezenveen. Met een vol programma op Randrock, Randrock Junior, Randrock Food & Reggae Lounge en Randrock Dance is er voor iedereen volop vertier. Van Café Restaurant Het Wapen van Vriezenveen tot en met het Tilanusplein voor de grote kerk is het één groot festivalterrein waar tussen 13.00 en 1.00 uur voor jong en oud van alles te beleven is. En omdat Vriezenveen dit jaar 650 jaar bestaat, wordt dat op Randrock gevierd met een heus ‘Vjenne Stage’.

Randrock

Twee supervette tributes zijn er te zien op Randrock. In de middag The Stones [by Sticky Fingers] en als afsluiter Queen [by Queen The Vipers] Beide bands zijn de beste in Europa en komen over uit Italië. Tussendoor staan de Small Time Crooks op het podium. Vier gasten bieden een energieke mix aan vintage en moderne muziek. De Small Time Crooks worden afgewisseld door een heel ander genre, namelijk dat van de Nederlandse artiest Dries Roelvink. Na vorig jaar Paradiso zingt hij nu Vriezenveen plat: Ja, ja ik kom, ik kom eraan! Met nog een ander genre komt rock chick Dilana Smith, bekend van The Voice of Holland. Rocken maar! En tot slot komen er nog zeven muzikanten uit Duitsland, die het leven vieren met behulp van een opwindende show en stevige Ierse folk punk rock: The O’Reilleys and the Paddyhats.

Randrock Junior

Voor de kleintjes begint het klus duo Buurman & Buurman met het bouwen van een feestje. Of breken ze de tent juist af? Natuurlijk wordt er ook weer geschminkt en gedanst dit jaar en kunnen de kids (en hun ouders) lekker chillen in de vele gekleurde zitzakken. Knutselen kan dit jaar op een wel heel speciale plek: in de platte dierentuin. Ook nieuw is het tuttelen: Kapsalon LOK Vriezenveen en Danielle de Grave Photography maken een Randrock beauty queen (of king) van kids die lekker willen shinen.

Vjenne Stage

Randrock sluit dit jaar aan op het 650-jarig bestaan van Vriezenveen door een groot aantal Vriezenveense artiesten een podium te bieden. Ook wordt ’s middags op spectaculaire wijze het programma van 650 jaar Vriezenveen bekend gemaakt door de wethouder. Maar liefst vier acts met roots in Vriezenveen geven een wervelend optreden weg voor alle Vjennekloet’n en natuurlijk iedereen die deze bijzondere acts wil zien. Times Like These, Bottleneck Rockers, Distillator en de enige echte zingende fietsenmaker Leon Schipper betreden ’s middags de Vjenne Stage bij Het Wapen.

Randrock Food & Reggae

De gebroeders Danny en Remco Verboom van Far Tree Roots Productions maken na het succes van vorig jaar weer een groot feest van het reggaepodium en gooien er nog een schepje boven op. E-Mann & Dreadless, Leah Rosier, Censi Rock en vele andere live-acts staan op de planken van dit bijzonder stijlvolle podium. Ook op Food-gebied hebben de hongerige buikjes dit jaar niets te klagen! Rondom het reggaepodium staan de foodtrucks opgesteld, het aanbod is bijna verdubbeld ten opzichte van de vorige editie.

Randrock Dance

Helemaal nieuw dit jaar is de Dance Stage! Een heus dance podium vanaf 20.00 uur tot het eind. De Vriezenveense DJ Luuk trapt af en warmt het publiek vast een beetje op voordat Dansado en De Feestneger er een feestje van gaan maken. Na deze toppers zijn er nog 3 spots voor Bram Weys, De Dronken Tatta’s en The Crooxs. Stilstaan is geen optie!