itsme Hengelo: 12,5 jaar toonaangevend in industriële toelevering en technologie

13 september 2019 Industrie

Ruim 12 jaar geleden begonnen onder de naam Ehrbecker Schiefelbusch, tegenwoordig deel van een internationale groep, speelt itsme vestiging Hengelo een toonaangevende rol binnen de industrie en OEM markt. itsme legt zich toe op zowel technologie als distributie: een unieke combinatie van een brede Elektrotechnische en Mechanische product portfolio, samen met bewezen logistieke expertise en uitgebreide  automatiseringstechnologie kennis.

Dit 12,5 jarige jubileum laat itsme niet zomaar voorbij gaan: dit heugelijke feit wordt gevierd op donderdag 26 september aanstaande met een gevarieerd programma. Op deze dag kan kennis gemaakt worden met de innovaties van de technologiepartners van itsme, die tijdens leerzame mini-workshops deelnemers op de hoogte brengen van de laatste industriële ontwikkelingen en de nieuwste technologische hoogstandjes. Verschillende foodtrucks verzorgen de lekkere trek en als klap op de vuurpijl zal ‘the Whisky-teacher’ Henri Goossen de aanwezigen vermaken met een echte Whiskyproeverij.

Vanaf 14.30 uur tot 20.00 uur is iedereen van harte welkom op de itsme vestiging aan de David Ricardostraat 5. Meer informatie over de aanvangstijden van de interactieve mini-workshops en presentaties is te vinden op: http://nl.itsme.eu/vestigingsevent-hengelo