Kennisplatform voor Oost Nederland

Jan Willem van Rijswijk toegetreden als partner bij Kab Accountants & Belastingadviseurs

Geplaatst op 18 januari 2023
Jan Willem van Rijswijk toegetreden als partner bij Kab Accountants & Belastingadviseurs

Per 1 januari 2023 is Jan Willem van Rijswijk (41) toegetreden als partner bij Kab Accountants & Belastingadviseurs. Jan Willem maakt al bijna tien jaar deel uit van het Kab-team als accountant en is het aanspreekpunt voor het MKB. Samen met Arnoud Thuss is hij nu verantwoordelijk voor de vestiging in Doetinchem. Mede door de toetreding van deze jonge partner is de continuïteit van de onderneming nog beter gewaarborgd en past deze uitbreiding bovendien volledig in de ambitie om te groeien als organisatie.

Jan Willem van Rijswijk: “Ik heb altijd de ambitie gehad om door te groeien en mijzelf te blijven ontwikkelen. Kab heeft mij deze ruimte altijd geboden, in mijn vak en als persoon.”

Verbonden en betrokken

Het team van accountants, beloningsadviseurs, belastingadviseurs en juristen zijn goed op elkaar ingespeeld en vaak langdurig verbonden en betrokken bij de organisatie en hun klanten. “Een voorwaarde om een duurzame relatie op te bouwen”, aldus Van Rijswijk. “Onze professionals kennen het MKB én de ondernemer door en door en kunnen daardoor onze klanten snel en adequaat van de juiste informatie voorzien. Ik ben ontzettend trots op deze hoge kwaliteit van dienstverlening.”

Accountant, adviseur en ondernemer

Naast zijn toetreding als partner, blijft Jan Willem met veel plezier en energie ondernemers begeleiden in hun financiële vraagstukken. “In mijn rol als Adviseur MKB help ik ondernemers met hun financiële kant van de onderneming en zorg ik dat ondernemers kunnen blijven ondernemen. Ik heb daarnaast ontzettend veel zin om nu ook zelf als ondernemer aan de slag te gaan en medeverantwoordelijk te zijn voor de strategie en koersbepaling van Kab.”

De partners van Kab

Samen met Robert Baars, Ron Ketelaar, Eric Raben, Arnoud Thuss en Vincent Otterloo vormt Jan Willem van Rijswijk voortaan het partnerteam van Kab Accountants & Belastingadviseurs.

Arnoud Thuss over de toetreding van Jan Willem : “Jan Willem is met recht een hele mooie aanvulling op het huidige partnerteam. Uiteraard door zijn kennis, kunde en ervaring, maar zeker ook als persoon en het feit dat hij een echt ‘mensen-mens’ is. Dat vinden we bij Kab minstens zo belangrijk en dat maakt ons uniek.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: