Kennisplatform voor Oost Nederland

Jansen & De Wit verstevigt positie in Oost-Nederland met overname NXPD

Geplaatst op 9 mei 2022
Jansen & De Wit verstevigt positie in Oost-Nederland met overname NXPD

Met de overname van het bedrijf NXPD breidt Jansen & De Wit haar strategische positie verder uit in Oost-Nederland. Het bedrijf dat zich richt op personeelsdiensten, vanuit vestigingen in Hoogeveen, Emmen en Groningen, heeft onlangs in het Twentse Nijverdal haar nieuwste locatie geopend. Met de overname van NXPD, verstevigt Jansen & De Wit haar positie verder in het Oosten van het land.

De overname is een logische vervolgstap binnen de strategie van het bedrijf om een sterke regionale speler te zijn in Noord- en Oost Nederland. Jansen & De Wit is gespecialiseerd in detacheren, uitzenden, payrolling en het verzorgen van de totale backoffice voor intermediairs.

Krachtenbundeling door overname
”Met de overname van NXPD willen wij onze positie in de markt verder uitbouwen. Door het bundelen van onze krachten kunnen we de arbeidsmarkt nog beter bedienen en ons marktaandeel vergroten. ”Wij zijn zeer enthousiast en optimistisch over het succes van deze nieuwe samenwerking”, aldus José Perik, algemeen directeur Jansen & De Wit.

Bovendien brengt de overname nieuwe groeikansen met zich mee. Op het gebied van detachering is Jansen & De Wit sterk in de bouw & infra. Ook NXPD heeft veel ervaring in de bouw & infra en daarnaast een groot netwerk in de techniek & industrie. ”Wellicht hebben de klanten van NXPD ook andere personele vraagstukken, die wij met één van onze vormen van dienstverlening prima kunnen invullen”. aldus Gerhard Morsink, commercieel directeur.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: