Kennisplatform voor Oost Nederland

Jim Kok volgt Herman Kok op als CEO In Person

Geplaatst op 31 januari 2017
Jim Kok volgt Herman Kok op als CEO In Person

Het is een bijzonder moment in het bestaan van In Person. Nadat Herman Kok In Person sinds de oprichting heeft ontwikkeld tot een internationaal uitzendbureau met een unieke identiteit wordt hij vanaf vandaag opgevolgd door zijn zoon Jim Kok. Jim zal de dagelijkse leiding van In Person op zich nemen en is verantwoordelijk voor de verdere verbetering, cultivering en structurering van In Person. Als First In Person, DGA en unieke cultuurdrager blijft Herman Kok vanzelfsprekend verbonden aan In Person, maar om met zijn eigen woorden te spreken: “Na precies 40 jaar in het vak gezeten te hebben is het tijd voor een nieuwe generatie.”

In zijn rol als CEO vormt Jim een team met Ralph Hoogerhuis RA (Finance en Shared Services), Sabine Ottink (Commercial) en Brigitte Pouwels (Operations), dat opereert als dagelijkse leiding. Zij zullen sturing geven aan de ontwikkeling van één van de snelst groeiende bedrijven én één van de beste werkgevers van Nederland.

Jim Kok: “Mijn hele leven al ben ik diep verbonden met het DNA van In Person. Met twee ouders uit het vak is uitzenden mij met de paplepel ingegoten. Gestart in de operatie heb ik in verschillende functies mezelf en mijn visie op In Person, de markt en onze tijdsgeest steeds verder mede mogen ontwikkelen. Dat ik op dit moment leiding ga geven aan een bedrijf wat in alles steeds groter en grootser wordt is een onbeschrijfelijk bijzondere opdracht. Het voelt als mijn belangrijkste taak om samen met ruim 300 In Person collega’s de wereld kennis te laten maken met het hart van In Person.”

Herman Kok: ”Als uitgerekend je eigen zoon onverwacht opstaat dan rest je niets anders dan respect. 40 jaar in het vak blijkt dan ineens meer dan genoeg te zijn, terwijl ik wilde doorgaan tot ik erbij neerviel. Dit is Very In Person en het moet zo zijn! Prachtig, mooi, emotioneel én verstandig.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: