Kennisplatform voor Oost Nederland

Jongeren één dag directeur van Achterhoeks bedrijf

Geplaatst op 7 maart 2017
Jongeren één dag directeur van Achterhoeks bedrijf

CEO for a day’ is een project van Achterhoek2020 Jong waarbij jongeren tussen de 16 en 26 jaar worden gekoppeld aan een bedrijf uit de Achterhoek. De jongeren die kunnen deelnemen zijn studenten van verschillende opleidingen, variërend van havo/vwo, mbo, hbo tot universiteit. Deze studenten lopen op zo hoog mogelijk niveau mee in een organisatie, bij voorkeur met de directeur (CEO) of manager.

Jongeren kunnen met ‘CEO for a day’ ervaring en kennis opdoen bij Achterhoekse bedrijven en met eigen ogen zien welke prachtige carrièremogelijkheden deze regio te bieden heeft. Voor de bedrijven is het een uitgelezen kans om de banden te versterken met jong talent.

Aftrap 20 maart
Op maandag 20 maart 2017 is de aftrap van dit project, als onderdeel van het Innovatiefestival 2017. Die dag lopen jongeren die zich hebben aangemeld mee met een directeur of manager van een Achterhoeks bedrijf. De match tussen jongeren en bedrijven wordt al eerder gemaakt. De focus ligt 20 maart op Smart Industry; niet alleen technische en maakbedrijven, maar ook innovatieve ‘smart’ organisaties uit andere sectoren.

Aanmelden
Er is beperkt plek voor jongeren tijdens CEO for a day op 20 maart. Dus lijkt het je leuk om deel te nemen en die dag mee te lopen bij een fantastisch Achterhoeks bedrijf? Meld je dan gauw aan via de site www.achterhoek2020.nl/achterhoek2020jong/ceoforaday.

Match maken
Om de match te kunnen maken vóór 20 maart, krijgen jongeren die zich aanmelden zo snel mogelijk een lijst met toonaangevende bedrijven uit de Achterhoek voorgelegd. In overleg met de projectorganisatie wordt de jongere gekoppeld aan een bedrijf naar keuze.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: