Kennisplatform voor Oost Nederland

Jury Metaalunie Smart Manufacturing Award bekend

Geplaatst op 15 oktober 2020

De jury die gaat beoordelen welk bedrijf de Metaalunie Smart Manufacturing Award 2021 wint, is bekend. Naast juryvoorzitter Jacco Vonhof, voorzitter MKB- Nederland, bestaat de jury uit Rolf Elling, hoofdredacteur bij MYbusinessmedia, Paul d’Hond, innovatie expert, adviseur en inspirator voor ondernemers, Mireille Kaptein, Zakenvrouw 2019 en Algemeen Directeur van familiebedrijf Kaptein en Alex Ooms, Managing Director bij Koninklijke Otolift Trapliften, winnaar van de Smart Manufacturing Award 2019.

De Metaalunie Smart Manufacturing Award is een publieke erkenning voor het mkb-metaalbedrijf dat de afgelopen jaren door ‘Slim produceren’ nieuwe kansen heeft verzilverd. In een tijd als deze een extra uitdaging. De Award-winnaar is daarmee ook een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven uit de branche en ontvangt naast de Award een bedrag van € 5.000,-. In december zal de vijf leden tellende deskundige jury beslissen welke mkb-metaalbedrijven zich districtswinnaar mogen noemen. Uit deze districtswinnaars kiest de jury volgend jaar de landelijke winnaar. Bedrijven kunnen zich nog steeds via www.metaalunieaward.nl aanmelden voor deelname.

Jury stelt zich voor

Juryvoorzitter Jacco Vonhof is voorzitter MKB-Nederland en ondernemer in hart en nieren. Gedreven, maatschappelijk betrokken, een verbinder en bovendien in staat ondernemers aan te spreken en waar nodig in beweging te krijgen. Hij is geen bestuurder, hij is ondernemer. Jurylid Rolf Elling is hoofdredacteur bij MYbusinessmedia, een multimediale uitgeverij in Deventer. Binnen het cluster Trading is hij verantwoordelijk voor de tweewekelijkse uitgave Vraag & Aanbod Nederland en de bijbehorende website. Derde jurylid Paul d’Hond is innovatie expert, adviseur en bovenal inspirator voor ondernemers die meer succes willen realiseren met hun business. Jurylid Mireille Kaptein, Zakenvrouw 2019, is algemeen directeur van het familiebedrijf Kaptein, een internationaal opererende producent van smelt- en poederkaas en verpakker van kaas en boter. Vijfde jurylid is Alex Ooms, managing director bij Koninklijke Otolift Trapliften (winnaar Smart Manufacturing Award 2019) is verantwoordelijk voor de productie voor binnen- en buitenland en het bewaken van de kwaliteit van het product.

Koninklijke Metaalunie is de grootste Nederlandse ondernemersorganisatie voor het MKB-metaal. De ruim 14.000 aangesloten leden bieden werk aan zo’n 170.000 werknemers en realiseren een gezamenlijke omzet van ruim 30 miljard euro.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: