Kennisplatform voor Oost Nederland

Kab Accountants en Belastingadviseurs blijft in beweging

Geplaatst op 23 februari 2017
Kab Accountants en Belastingadviseurs blijft in beweging

Kab Accountants & Belastingadviseurs blijft in beweging. Zo heeft er onlangs een wijziging in de directie plaatsgevonden en is er een nieuw online platform gelanceerd gericht op de online dienstverlening van Kab.

Henk te Brake uitgetreden als partner
Henk te Brake heeft per 1 januari afscheid genomen van Kab. Henk is in 1986 begonnen bij Kab, waar hij eerst als accountant in loondienst was. Per 1 januari 1989 trad hij als vennoot toe tot de maatschap en gaf hij mede leiding aan kantoor Doetinchem. Door het vertrek van Henk heeft er een wijziging in de directie van kantoor Doetinchem plaatsgevonden. De dagelijkse leiding van kantoor Doetinchem blijft in handen van Arnoud Thuss en Theo Gudden maar zal voortaan aangevuld worden door Robert Baars en Ron Ketelaar.

Kab Accountants & Belastingadviseurs lanceert Kab Online
De Nederlandse economie groeit gestaag door. Kab volgt de ontwikkelingen op de voet en kijkt positief vooruit. Digitalisering en de toename van adviesdiensten zorgt voor upgrading van werkzaamheden. Dit vraagt om andere vaardigheden en competenties van iedereen. Als vooruitstrevende organisatie past Kab graag de laatste trends en mogelijkheden in accountancyland toe en anticipeert op veranderingen in de markt.

Voor een adequate bedrijfsvoering is het voor een ondernemer belangrijk om op elk gewenst moment real time inzicht in zijn financiële gegevens te hebben. De organisatie anticipeert op deze veranderingen door het lanceren van Kab Online. Kab Online biedt zowel de ondernemer als de accountant een platform, waarbij beiden op elk gewenst moment inzage hebben in de meest actuele financiële status van de onderneming. Hierdoor kunnen ondernemers sneller inspelen op ontwikkelingen betreffende hun organisatie.

Afgelopen december is de website gelanceerd. Deze website is volledig gericht op de online dienstverlening van Kab. De website is overzichtelijk en eigentijds. Door de eenvoudige structuur vinden bezoekers binnen enkele muisklikken de oplossingen die Kab Online kan bieden.

 

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: