Kennisplatform voor Oost Nederland

Kab Accountants en Belastingadviseurs in beweging voor de Voedselbank

Geplaatst op 1 februari 2023
Accountants en Belastingadviseurs

Een tocht over 8.000 kilometer naar de Noordkaap. Die uitdaging gaan Robert Baars en Ron Ketelaar namens Kab aan. “Als ondernemende accountants zijn wij dagelijks in beweging om op topniveau te presteren en het beste uit onze klanten en onszelf te halen. Nu willen we letterlijk in beweging komen. Door deze uitdaging aan te gaan willen wij iets terugdoen voor de maatschappij”, vertellen Robert en Ron.   

Acht dagen puur avontuur. Expeditie Noordkaap is een autotoertocht met als eindpunt een bezoek aan de Noordkaap zelf. Tijdens de expeditie telt het wedstrijdelement continu mee, maar het is beslist geen race. Iedereen moet zich houden aan de lokale verkeersregels en dit zal dus ook zwaar meetellen in de puntentelling. De Noordkaap ligt op het eiland Magerøya wat het noordelijkste punt van Europa is, op 307 meter boven het niveau van de Arctische Oceaan.

Veel warme steun van bedrijven

“Wij voelen ons betrokken bij en verbonden met de regio waarin wij werkzaam zijn. Met de expeditie halen wij geld op voor De Voedselbank in Doetinchem”, vertelt Ron.

De Voedselbank verstrekt voedselhulp aan mensen die voor een bepaalde periode financieel de eindjes niet meer goed aan elkaar kunnen knopen. Helaas is in een rijk land als Nederland de Voedselbank hard nodig. Het leven voor mensen met financiële problemen is een echte uitdaging. Zij komen onder het sociale minimum met alle negatieve effecten van dien.

“Wij hebben een beroep gedaan op bedrijven om ons te steunen en daarmee hun steentje bij te dragen als sponsor aan dit goede doel. Door een enorm enthousiasme vanuit ons netwerk hebben wij een prachtig bedrag kunnen ophalen!”, vertelt Robert.

Volg ons avontuur

Vanaf zondag 29 januari 2023 kun je Robert en Ron volgen tijdens hun avontuurlijke uitdaging. Via kabaccountants.nl/expeditie-noordkaap lees je de verhalen en bekijk je de foto’s en video’s. Op www.expeditie-noordkaap.nl en via de socials wordt ook iedere dag uitgebreid verslag gedaan van dit gezamenlijke avontuur. Op zondag 5 februari 2023 is de finish in Nederland. 

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: