Kenniskantoor Nysingh advocaten en notarissen lanceert de Nysingh Academy

19 maart 2019 Nieuws

Op 11 maart is de Nysingh Academy officieel van start gegaan. Nysingh doet al jaren veel aan kennisoverdracht. Zo organiseren we (online) seminars en trainingen en hebben we een groot aanbod aan whitepapers, e-books en publicaties. Het gehele trainingenaanbod van Nysingh is nu gebundeld in de Nysingh Academy: www.nysingh.nl/academy.Dit biedt onze klanten en relaties een duidelijk overzicht van alle trainingen, (online) seminars en bijeenkomsten.

Nysingh is een door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) en de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) erkend opleidingsinstituut. Bij de door de Nysingh Academy verzorgde seminars, bijeenkomsten en trainingen zijn dan ook opleidingspunten te behalen. Als gerenommeerd kenniskantoor is kennisoverdracht één van de pijlers van de dienstverlening van Nysingh. Onze juristen zijn specialist in hun vakgebied en deze expertise delen zij graag met hun klanten en relaties op een praktische, persoonlijke en verbindende wijze.

Over Nysingh
Nysingh is een full service advocaten-notarissen kantoor en een hoogwaardige juridische dienstverlener voor bedrijven, instellingen en overheden. Vanuit Arnhem, Zwolle, Utrecht en Apeldoorn werken ruim 100 specialisten voor cliënten. Onze juristen hebben de kennis en ervaring die nodig is om elke juridische uitdaging aan te gaan. Omdat juridische vragen zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de specialisten van Nysingh hecht samen. Die intensieve samenwerking stelt ons in staat snel en slagvaardig op te treden. Zo zijn wij partner in business voor al onze cliënten. Met gebundelde kennis en een markt- en branchegerichte focus adviseren wij met name de sectoren Overheid, Zorg, Onderwijs, Handel & Industrie, Insurance en Food & Agri,. www.nysingh.nl

Voor de Nysingh Academy verwijzen we u naar: www.nysingh.nl/academy