Kennisplatform voor Oost Nederland

Kennispoort en TrendsExpo partners

Geplaatst op 18 juli 2018

Kennispoort Regio Zwolle stimuleert en ondersteunt ondernemers bij de ontwikkeling van nieuwe ideeën en helpt bij het op de markt brengen van innovatieve producten, diensten en processen die bijdragen aan het maatschappelijk en economisch versterken van de regio Zwolle. Kennispoort is waar de ondernemer is, dus ook bij TrendsExpo 2018.

Partnerschap
Voor TrendsExpo is er geen betere partner denkbaar dan Kennispoort Regio Zwolle. Innovaties of vernieuwingen zijn aan de orde van de dag en ook noodzaak om echt resultaten te boeken op TrendsExpo-onderwerpen als duurzaamheid, financiering, werken en leren, vastgoed en coaching/vitaliteit. Kennispoort is hét innovatienetwerk van de regio Zwolle. Zij stimuleert het bedenken van vernieuwende ideeën, zoals innovatieve diensten, producten en processen. Ondernemers in de Regio Zwolle krijgen concreet onafhankelijk advies om innovaties in de praktijk te brengen. Van ondersteuning bij een businessplan tot hulp bij financiering.

Kennispoort Regio Zwolle
Kennispoort Regio Zwolle is er voor ondernemers die verder willen. Zij ondersteunt ondernemers al sinds 2004, toen Kennispoort Regio Zwolle werd opgericht door Hogeschool Windesheim, Provincie Overijssel, gemeente Zwolle, Kamer van Koophandel Oost Nederland (vestiging Zwolle). In al die jaren zijn er steeds meer mensen aan Kennispoort verbonden. Mensen die allemaal een doel hebben: ondernemers verder helpen. Kennispoort is een stichting en ontvangt subsidie van de overheid en bijdragen van partners. Om die reden is zij in staat ondernemers kosteloos te begeleiden bij hun vernieuwing of innovatie. Kennispoort is er voor alle (startende) ondernemers. Daarnaast hebben ze specifieke ervaring met de sectoren:
• E-commerce (Topcentrum E-commerce);
• Internationalisering (Trade Office);
• Startups (Startup Regio Zwolle);
• Smart industry.

Belangstelling
Heeft u belangstelling voor een van de proposities van TrendsExpo, wees er dan snel bij en meldt u aan bij: Personal Publish, Burgemeester Drijbersingel 25, 8021 DA ZWOLLE, telefoon 038 – 30 30 220 of via mail info@personal-publish.nl.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: