Kerstpakkettenmarkt voor bedrijven en organisaties

7 november 2018 Nieuws

Vindt u het ook ieder jaar weer lastig om een persoonlijk Kerstgeschenk of Kerstpakket samen te stellen? Zoekt u ook voor uw bedrijf of organisatie een originele manier om iets te geven aan uw medewerkers met Kerst?

Dan hebben we bij Hof van Eckberge dé oplossing: De Eckbergse Kerstpakkettenmarkt.

Het werkt heel eenvoudig! Bij Hof van Eckberge is een gezellige markt ingericht met een grote diversiteit aan producten van lokale leveranciers. U bepaalt voor uw bedrijf of organisatie zélf het budget dat iedere medewerker uit mag geven en voor dát bedrag krijgt iedere medewerker het aantal muntjes met een waarde van € 2,50 per stuk. Iedereen shopt vervolgens zijn of haar persoonlijke Kerstpakket bij elkaar op de Eckbergse Kerstpakkettenmarkt.

Op de markt staan leveranciers met producten zoals
– chocolade
– wijnen en gedistilleerde dranken
– noten en zuivelproducten
– rituals en verzorgingsartikelen
– diverse worstsoorten en andere heerlijke versnaperingen van de slager
– zoete en hartige lekkernijen van de bakker

Maak er een gezellig uitje van en combineer het shoppen met een gezellige Kerstborrel, heerlijke (winter)dranken en -gerechten of een compleet winterbuffet!

Bepaal zelf de waarde
U bepaalt zelf de waarde van het Kerstpakket door middel van het aantal munten (t.w.v. €2,50). De minimale waarde van het Kerstpakket bedraagt €20,- (8 munten à €2,50). De Kerstpakketmunten zijn ook bij de diverse horecapunten te besteden.

Wilt u meer informatie of reserveren? Bel ons dan op 0545-461100 of mail naar info@hofvaneckberge.nl of kijk op www.hofvaneckberge.nl

 

Bekijk hier de persoonlijke uitnodiging van de Kerstman’