Kennisplatform voor Oost Nederland

Kick-off The 2020 TechMed Event op 27 augustus

Geplaatst op 21 augustus 2020

Het World Trade Center Twente organiseert in samenwerking met het Technisch Medisch Centrum van de Universiteit Twente het ‘2020 TechMed Event’. Van 27 augustus (kick-off) tot en met 27 oktober vinden inspireerde sessies plaats. Op 28 oktober wordt een groot virtueel congres gehouden en op 29 oktober een online matchmakingevent. Zo biedt het TechMed Event meer dan 60 verschillende kennis- en matchmakingsessies aan voor meer dan 300 deelnemers uit 15 verschillende landen. De key-note speaker op 28 oktober is Daniel Kraft. Hij is een door Stanford en Harvard opgeleide internationaal beroemde arts-wetenschapper, uitvinder, ondernemer en innovator.

Tijdens het evenement worden de laatste MedTech ontwikkelingen uitgelicht en welke impact deze hebben op de maatschappij. “Het TechMed Event biedt een uniek online platform aan waarin bedrijven kunnen deelnemen aan een virtueel B2B matchmaking programma en de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderzoek en innovatie worden gepresenteerd. Het is een event waar de MedTech professionals samenkomen: bedrijfsleven, medisch specialisten, zorg- en kennisinstellingen en financiers. Dit online event biedt de mogelijkheid om nieuwe en bestaande partners te ontmoeten en samenwerkingen te stimuleren die bijdragen aan innovaties in de gezondheidszorg”, geeft algemeen directeur Freerk Faber van het World Trade Center Twente aan.

Vanwege de huidige COVID-19 situatie is het onmogelijk om een groot evenement zoals het TechMed Event fysiek te organiseren. Daarom is dit evenement virtueel van opzet, waarin deelnemers uit een breed scala van expertsessies hun keuze kunnen maken in vijf verschillende gebieden van interesse: AI & Intelligent Imaging, Personalised eHealth, Health Robotics, Nano Bio Tech en Innovation meets Industry. Als deelnemer kun je zelf een geheel eigen programma maken en afspraken maken met bedrijven van uw interesse uit landen uit de gehele wereld. Daarnaast is er voor de bedrijven een speciaal online B2B programma.

Programma:
• 27 augustus: Kick-Off Meeting
• september – oktober: Pre-sessies
• 28 oktober: TechMed Congres
• 29 oktober: online B2B Matchmaking Meetings

Inschrijven is mogelijk via: www.techmedevent.nl.

De presentatie van het programma op 27 augustus is gratis te volgen na inschrijving: https://www.techmedevent.nl/registration/interest-list-the-20-techmed-event/

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: