Kennisplatform voor Oost Nederland

KienhuisHoving advocaten en notarissen wordt Kienhuis Legal

Geplaatst op 1 mei 2024
KienhuisHoving advocaten en notarissen wordt Kienhuis Legal

Vanaf 18 april jl. gaat KienhuisHoving advocaten en notarissen verder onder de naam Kienhuis Legal. “Het afgelopen jaar is er veel veranderd in ons kantoor in Enschede. Naast de verbouwing van het hele kantoorpand, krijgen ook onze huisstijl en website een nieuwe uitstraling die past bij de hoge kwaliteit van onze dienstverlening en internationale praktijk. En daar hoort ook een nieuwe naam bij.” aldus Lesley Broos, bestuursvoorzitter bij Kienhuis Legal. 

Stapsgewijs groeien

KienhuisHoving Advocaten & Notarissen is al sinds decennia gevestigd in Twente en bestaat in de huidige vorm sinds 1999. De ambitie om verder te groeien kreeg in 2020 gestalte, toen er een extra vestiging kwam in Utrecht. Maar daar blijft het niet bij als het Kienhuis Legal ligt. “De komende jaren willen wij als kantoor stapsgewijs gaan groeien, met behoud van onze unieke dienstverlening; hoogwaardige kennis en kwaliteit. En onze persoonlijke en nuchtere aanpak. Daarmee bouwen we al jaren langdurige relaties met prachtige bedrijven en overheidsorganisaties. Onze nieuwe naam sluit ook goed aan bij onze groeiende internationale adviespraktijk en cliëntèle. “Met onze hernieuwde positionering zijn we klaar voor de volgende stap om voorop te lopen in ons dynamische werkveld.” geeft Broos aan.

Kienhuis Legal

We wilden de naam Kienhuis graag behouden, met respect voor het verleden, onze oorsprong en de verbinding met de regio Twente. Toch kijken we verder dan Twente alleen. Niet alleen vanuit onze vestiging in Utrecht, we treden veelvuldig op voor buitenlandse partijen die in Nederland ondernemen en andersom. Die internationale aspiraties willen we doorzetten en dat mocht terugkomen in onze nieuwe naam. Als betrokken legal business partner hebben we het streven om zij aan zij te staan met onze cliënten en kijken daarin voorbij de grens van het juridisch vraagstuk. Ook als het om een landsgrens gaat.

Feestelijke opening

Om de verbouwing van het pand in Enschede, de nieuwe naam en de nieuwe website te vieren, heeft erop donderdag 18 april jl. een feestelijke (her)opening plaatsgevonden. Iedereen die nieuwsgierig is naar het eindresultaat kan gerust een kijkje komen nemen en natuurlijk een bezoek brengen aan onze nieuwe website.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: