Kennisplatform voor Oost Nederland

Kijk op Transfers

Geplaatst op 26 december 2023
Kijk op Transfers

Deze pagina wordt samengesteld in samenwerking met Siebert & Wassink, dé executive search specialist van ondernemend Oost-Nederland, met expertise op het snijvlak van organisatieontwikkeling, werving & selectie en assessments.

Niek Schuurman – Business Controller bij Huuskes

Niek ziet erop toe dat de operationele en commerciële kengetallen en financiële informatie, afkomstig van de diverse locaties, volledig en juist geborgen gaat worden in de systemen. Hij zorgt voor de juiste analyses, verslaglegging, forecasting en rapportages richting de betreffende stakeholders.

Huuskes B.V. is al sinds 1956 producent en totaalleverancier in eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering. Met ruim 1.000 medewerkers verspreid over 6 vestigingen in Nederland levert men dagelijks maaltijden en boodschappen door heel Nederland.

Joyce Schildkamp – HR Manager Retail bij Vion Food Group

Joyce is verantwoordelijk voor het implementeren en uitvoeren van het centraal opgestelde HR beleid voor de vestiging van Vion Retail in Groenlo. Ze fungeert als sparringpartner voor het management op het gebied van HR en je bent intensief betrokken bij organisatieontwikkeling, en -verandering en het realiseren hiervan.

Vion Food Group is een internationaal opererend foodbedrijf dat actief is op het gebied van hoogwaardige voedingsmiddelen. Vion Holding N.V. is niet beursgenoteerd en heeft één indirecte aandeelhouder, NCB Ontwikkeling, die gelieerd is aan de Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie (ZLTO). ZLTO is een vereniging voor ondernemers in de groene ruimte met een agrarische achtergrond.

Pascal Degen – Algemeen Directeur bij BBK

Pascal is een betrokken People Manager die in staat is om de kwaliteiten van medewerkers maximaal te benutten. Als algemeen directeur geeft hij leiding aan de gehele organisatie. Bestaande uit productie, ICT, HR, finance, verkoop binnen- en buitendienst en werkzaam vanuit 2 vestigingen in Ede. Pascal zorgt vanuit natuurlijk leiderschap voor een inspirerende visie die duidelijkheid biedt en een prettige werksfeer.

BBK produceert gebruiksklare, hoogwaardige (post)kasten, belpanelen en ‘meer’, gefabriceerd vanuit RVS, Aluminium en Trespa. BBK staat al meer dan 67 jaar garant voor kwaliteit. Het team staat voor deskundig advies, zodat ze altijd de juiste oplossing kunnen vinden voor haar klanten. BBK is marktleider en onderscheidt zich onder andere, binnen de regelgeving, door flexibele maatvoering en uitvoeringen die ze bieden voor veel van haar producten.

Jan-Willem Logtenberg – Manager Productie bij Progé

Jan-Willem is verantwoordelijk voor het gehele productieproces van deze organisatie. Samen met het team, bestaande uit drie productieleiders en indirect 30 medewerkers in de productie, draagt hij zorg voor de dagelijkse leiding, professionalisering, optimalisatie en de verdere groei van de organisatie.

Progé is een innovatieve producent en leverancier van duurzame oplossingen voor de bouw. Het bedrijf is in 1997 opgericht en uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van gefolieerde materialen en oplossingen. Tot haar producten behoren; kozijn dagkant afwerking, vensterbanken, stelkozijnen en gevelbekleding.

Bart Rewinkel – Productie Manager Nabewerking bij Svedex Binnendeuren

Svedex is hét Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren. Al meer dan 60 jaar maken ze vernieuwende collecties en zijn ze dé expert als het gaat om afgelakte stijldeuren. Stijlen en smaken, wensen en trends worden vertaald naar binnendeuren met karakter.

Bart geeft direct leiding aan de afdeling Nabewerking en indirect aan 50-60 medewerkers in 2-ploegen- en dagdienst. Voor Bart staan veiligheid, orde en netheid én het handhaven van de bedrijfs-, onderhouds- en veiligheidsvoorschriften hoog in het vaandel. Door middel van systemen en goede processen kan dit geborgd worden.

Tevens is het zijn grootste taak om de systemen en processen te optimaliseren en professionaliseren. Ook daarbij het ontwikkelen van de medewerkers, bijvoorbeeld door het mogelijk maken van het volgen van een BBL-opleiding/training binnen Svedex om verder (door)groei te kunnen realiseren.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: