Kennisplatform voor Oost Nederland

Kijk op Transfers

Geplaatst op 19 november 2021
Kijk op Transfers

Jan Willem Hoekman – CFO/COO bij VONROC/FERM – Zwolle

Jan Willem Hoekman is onlangs gestart als CFO/COO bij VONROC/FERM. Jan Willem is verantwoordelijk voor de afdelingen Finance, ICT, Supply Chain en Warehouse. Hij is medeverantwoordelijk voor de verdere uitbouw en doorontwikkeling van de ijzersterke merken VONROC en FERM met een unieke strategie, dynamiek en marktbenadering. VONROC is één van de snelst groeiende E-commerce bedrijven van Nederland. Op een disruptieve manier levert VONROC internationaal aantrekkelijke en betaalbare producten voor de doe-het-zelver, huis- en tuinliefhebber. FERM is al 55 jaar een begrip in de internationale markt van elektrisch handgereedschap. FERM heeft een internationaal distributienetwerk in onder andere Azië en Afrika.

Peter van der Vecht – Algemeen Directeur bij HEGIN Metalfinishing – Heerde

Peter van der Vecht is onlangs gestart als Algemeen Directeur bij HEGIN Metalfinishing in Heerde. Peter is P&L-verantwoordelijk, geeft leiding aan het MT en heeft de verantwoordelijkheid om de sterke positie van deze organisatie te behouden en door te ontwikkelen. HEGIN Metalfinishing is de specialist en kennispartner voor advisering en uitvoeren van hoogwaardige galvanische en chemische oppervlaktebehandelingen van metalen.

Sjaak Kuit – ICT Manager bij Nijhof Wassink Groep – Rijssen

Sjaak Kuit gaat starten als ICT Manager binnen Nijhof Wassink Groep, waar hij verantwoordelijk wordt voor alle technische en infrastructurele ICT-aangelegenheden op iedere vestiging van Nijhof Wassink Groep in binnen- en buitenland. De ICT-omgeving van Nijhof Wassink Groep is essentieel voor de dagelijkse logistieke en verkoopactiviteiten en valt te typeren als complex, dynamisch en uitdagend.  

Bert Overmaat – Depot Manager – PostNL Pakketten – Hengelo

Bert Overmaat is op 1 november gestart als Depot Manager bij PostNL Pakketten. Hij is eindverantwoordelijk voor de locatie Pakketten in regio Overijssel. Op dit depot vinden zowel distributie- als sorteerwerkzaamheden plaats. Daarnaast is hij eindverantwoordelijk voor het realiseren en borgen van een efficiënte organisatie voor het sorteer- en distributieproces binnen het eigen verzorgingsgebied.

Bryan Schuttenbeld – Operations Manager bij WEBO – Rijssen

Bryan Schuttenbeld is als Operations Manager bij WEBO verantwoordelijk voor het zo efficiënt en effectief mogelijk laten verlopen van het productieproces binnen de Timmerfabriek. Samen met de teamleiders stuurt hij het productieteam aan, bestaande uit zo’n 40 collega’s. Bryan zorgt voor een betrouwbare en voorspelbare productie die eenvoudig kan anticiperen op veranderingen. Hij doet dat door het beste uit de capaciteiten van mensen en machines te halen. WEBO is een ambitieus familiebedrijf met het vizier op de toekomst. Ze werken vol overgave aan bijzondere en uitdagende projecten in zowel woning- als utiliteitsbouw.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: