Kennisplatform voor Oost Nederland

Kijk op Transfers

Geplaatst op 13 juni 2023
Kijk op Transfers

Bernard Berendsen – Plant Controller bij Beaphar

Beaphar is een toonaangevende producent van een zeer uitgebreid assortiment van genees- en verzorgingsmiddelen voor huisdieren. Dit voor zowel de nationale als de internationale markt. Bernard is verantwoordelijk voor alle financiële aangelegenheden binnen de productieplant in Raalte en de bijbehorende exportactiviteiten. Hij is de business partner voor de diverse stakeholders binnen de organisatie, maakt onderdeel uit van het managementteam en is sparringpartner voor de CFO.

Ebel Kroon – Plant Manager bij Daly Plastics

Ebel is verantwoordelijk voor de aansturing van de dagelijkse operationele activiteiten en het verder professionaliseren van de productie- en verwerkingsprocessen.

Daly Plastics recyclet plastic afval tot hoogwaardig plastic granulaat. Recentelijk is Daly Plastics onderdeel geworden van de REPEATS Group. REPEATS is een internationale producent van gerecycleerde kunststoffen met meerdere vestigingen in Europa.

Sven Kanselaar – Manager Operations bij Kavégas

Sven draagt bij aan de strategie en de koers van de organisatie. Samen met de Algemeen Directeur is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing.

Kavégas is een familiebedrijf dat eind jaren 60 van de vorige eeuw is gestart met de handel in gas. Kavégas levert gas in bulktanks en gas in flessen aan bedrijven en consumenten. Je kan de producten onder andere terugvinden op campings, in de ballonvaart en in de agrarische wereld.

Aernout Kamst – Quality & Compliance Manager bij Global Talk

Aernout is verantwoordelijk voor de naleving van de geldende kwaliteitsnormen, wet- en regelgeving binnen deze internationale organisatie. Global Talk is de afgelopen jaren snel gegroeid, waardoor het aan Aernout de taak is om het Quality & Compliance beleid verder te formuleren, implementeren en bewaken. Global Talk is al meer dan 45 jaar koploper in de wereld van taal en technologie. Met een uniek IT-Platform verbindt Global Talk 24/7 binnen 1 minuut door met een tolk in 200 talen.

Elske Biszot – Group Controller bij Progé Group

Elske is verantwoordelijk voor het analyseren, vastleggen en prognosticeren van operationele, commerciële en financiële kengetallen van de Progé Group. Tevens stuurt ze de financiële administratie (Nederland/België) aan en is verantwoordelijk voor de juridische zaken en verzekeringen.
Progé is een innovatieve producent en leverancier van duurzame oplossingen voor de bouw. Het bedrijf is in 1997 opgericht en uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van gefolieerde materialen en oplossingen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: