Kennisplatform voor Oost Nederland

Kijk op Transfers

Geplaatst op 8 augustus 2023
Kijk op Transfers

Ewoud Westerink – Manager Sales & Marketing bij Kaliber Kunstenschool

Kaliber Kunstenschool is de grootste organisatie voor cultuureducatie in Twente. Muziek, dans, beeldende kunst en theater brengt mensen plezier, groei en trots en verbindt mensen met elkaar.

Ewoud is onlangs gestart als Manager Sales & Marketing en gaat de meerwaarde van cultuur helpen overbrengen in de markten onderwijs, overheid, bedrijfsleven, sociaal domein en particulieren. Hij gaat het strategisch marketing- en salesbeleid vanuit de behoeftes van deze markten verder uitbouwen. Samen met 225 enthousiaste collega’s werkt Ewoud aan het bereikbaar houden van kunst en cultuur voor iedereen.

Imar van den Boogaard – Manager Operations bij Tonzon

Imar is verantwoordelijk voor het gehele operationele proces van deze organisatie. Samen met het team, bestaande uit productie, bedrijfsbureau, facilitair en installateurs buitendienst, draagt hij zorg voor de dagelijkse leiding, professionalisering, optimalisatie en de verdere groei van de organisatie.

Tonzon is in 1980 gestart met een eigen isolatietechniek en heeft zich aanvankelijk gespecialiseerd op het gebied van vloerisolatie, waarin het een unieke positie in de markt heeft verworven. Klimaat, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid zijn belangrijke kernwaarden voor de organisatie. Tonzon is fabrikant en ontwikkelaar van isolatiemateriaal en vanuit de vestigingen in Enschede wordt gewerkt aan een gezamenlijke visie.

Rob Meinen – Manager Finance & Control bij Wessels Groep

Rob draagt, in deze eindverantwoordelijk rol, zorg voor een kwalitatieve financiële administratie voor de gehele organisatie. De Wessels Groep bestaat uit de bedrijven; Wessels Tegels, Betting Ressing, Corbeel & Greven Natuursteen, Dove Natuursteen en May Tegelwerken. In totaal werken er 175 medewerkers met een jaaromzet van €25 miljoen.

Hij is o.a. verantwoordelijk voor periodieke financiële rapportage, budgetten en analyses en heeft een leidende en sturende rol in de budgettering en forecasting. Daarnaast heeft hij een belangrijke rol in de doorontwikkeling van de planning & control cyclus.

Mariska van Sonnen – HR Manager bij Veld Koeltechniek

Mariska is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie, coördinatie en verdere optimalisatie van het HR-beleid. In deze veelzijdige positie adviseert ze directie, leidinggevenden en collega’s op strategisch, tactisch en operationeel niveau over verschillende HR-thema’s.

Veld Koeltechniek is topspeler in Nederland op het gebied van koudetechniek en werkzaam voor landelijk bekende opdrachtgevers. Veld levert koel- en diepvriesoplossingen voor o.a. de horecasector, groothandelaren, koeltechnische installatiebedrijven, supermarktorganisaties, voedingsmiddelenindustrie, koel- en vrieshuizen en logistieke dienstverleners.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: