Kennisplatform voor Oost Nederland

Kijk op Transfers – in samenwerking met Siebert & Wassink

Geplaatst op 23 december 2022
Kijk op Transfers - in samenwerking met Siebert & Wassink

Deze pagina Kijk op Transfers wordt samengesteld in samenwerking met Siebert & Wassink, dé executive search specialist van ondernemend Oost-Nederland, met expertise op het snijvlak van organisatieontwikkeling, werving & selectie en assessments.

Jan Erik ter Avest – Directeur-Bestuurder bij OVM Onderlinge Verzekeringen

Jan Erik ter Avest is per 19 september het boegbeeld van de krachtige, regionale onderneming OVM Onderlinge Verzekeringen. Hij is verantwoordelijk voor het vormgeven van de missie, visie en strategie en de continuïteit en het succes van OVM. OVM Onderlinge Verzekeringen is een zelfstandige regionaal werkende brandverzekeraar met vestigingen in Borculo, Winterswijk en Neede. OVM treedt ook op als bemiddelaar voor alle vormen van schade- en levensverzekeringen en hypotheken. Persoonlijk contact en een eerlijk advies zijn belangrijke onderwerpen bij OVM.

Rory Wansing – Commercieel Manager bij NKI Leidingsystemen

NKI Leidingsystemen in Neede is een importeur en groothandel voor kunststof leidingtechniek. Eind 2021 heeft de tweede generatie de dagelijkse leiding van de organisatie overgenomen. Hiermee gaat een nieuwe strategie en toekomstvisie gepaard met automatisering en digitalisering. Hiervoor ligt ook een belangrijke en uitdagende taak weggelegd voor de nieuwe Commercieel Manager Rory Wansing. Rory is o.a. verantwoordelijk voor het professionaliseren en optimaliseren van de verkoop- en inkoopafdeling.

Marco Nijzink – Algemeen Directeur bij Tonzon BV

Marco Nijzink is onlangs gestart als Algemeen Directeur binnen Tonzon B.V. in Enschede. Hij is eindverantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering van de organisatie en geeft leiding aan de gehele operationele organisatie bestaande uit: productie/magazijn, backoffice, verkoop en installateurs in de buitendienst. Tonzon is in 1980 gestart met een eigen isolatietechniek en heeft zich aanvankelijk gespecialiseerd op het gebied van vloerisolatie, waarin het een unieke positie in de markt heeft verworven. Klimaat, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid zijn belangrijke kernwaarden voor de organisatie.

Nienke Snippert – Manager Financiën bij Gemeente Almelo

Als Manager Financiën is Nienke verantwoordelijk voor het team Financiën en het team CSVI (contracten, subsidies, verzekeringen en inkoop) binnen de eenheid Bedrijfsvoering. Team Financiën bestaat uit financieel beheer, financieel beleid en financieel advies. Het doel dat Nienke voor ogen heeft met het team Financiën is een zo optimaal mogelijke interne dienstverlening. De Gemeente Almelo is bezig met een doorontwikkeling van de organisatie. Meer programmatisch- en wijkgericht werken in samenwerking met de stad en zijn inwoners. Met daarbij de kernwaarden: ze zijn nabij, aanspreekbaar, geïnteresseerd, denken mee met initiatieven en werken op basis van vertrouwen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: