Kennisplatform voor Oost Nederland

Kisjes Transport en Verhuur verhuist naar het Kanaal Zuid in Apeldoorn

Geplaatst op 20 oktober 2017
Kisjes Transport en Verhuur verhuist naar het Kanaal Zuid in Apeldoorn

Het Apeldoornse familiebedrijf Kisjes Transport en Verhuur zet in 2018 een mooie stap, door alle bedrijfsactiviteiten te verplaatsen naar één nieuwe vestiging aan het Kanaal Zuid in Apeldoorn.

Kisjes Transport is sinds 1904 gevestigd aan het kanaal in Apeldoorn en heeft zich in de laatste jaren volledig gespecialiseerd in kraantransport. Op dit moment bestaat het team uit 19 personen met een vloot van 15 moderne kraanwagens.

Daarnaast is Kisjes Verhuur in 1992 gestart met de verhuur van opslagcontainers welke bij opdrachtgevers worden geplaatst als project- of opslagcontainer. Kantoorunits en als werkplaats ingerichte containers zijn vanuit de eigen vloot leverbaar, de totale verhuurvloot bestaat uit ruim 750 containers. Naast Transport en verhuur heeft Kisjes de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt in de logistieke activiteiten én de opslag van bouw- en industriële goederen.

Het Apeldoorns kanaal en Kisjes
Om in de komende jaren een gezonde voortzetting van al deze activiteiten mogelijk te maken, is in de zomer van 2017 besloten om op zoek te gaan naar nieuwe bedrijfsruimte waar alle activiteiten op één locatie komen. Voldoende verhard buitenterrein én goede doorgroeimogelijkheden hebben de doorslag gegeven om te kiezen voor de “Werklust locatie” aan het Kanaal Zuid.

Kisjes is in Apeldoorn een begrip en we zitten sinds onze oprichting in 1904 al aan het kanaal, dit benoemd Roelof Kisjes die als 3e generatie in de familie de Directeur/ eigenaar is van het bedrijf. Dat we aan het Kanaal gevestigd zijn zal dus niet gaan veranderen, maar verdere ontwikkelmogelijkheden en groei van het bedrijf zijn op de nieuwe locatie heel goed mogelijk.

De locatie waar Werklust vanaf de jaren ‘50 zware grondverzetmachines heeft gebouwd staat op dit moment leeg, in de komende 4 maanden zullen de gebouwen en de terreinen flink verbouwd gaan worden. Hiermee komen we in een nostalgisch pand welke voldoet aan de huidige eisen en geheel ingericht is voor de bedrijfsactiviteiten van Kisjes.

Dat een gezond Apeldoorns bedrijf na 114 jaar opnieuw kiest voor huisvesting in Apeldoorn is een compliment voor de gemeente, dit benoemd wethouder Economische zaken Mark Sandmann. Kisjes heeft serieus overwogen om een bedrijfslocatie buiten de gemeente te betrekken, wij zijn als gemeente Apeldoorn erg blij dat we dit bedrijf in onze gemeente hebben kunnen behouden.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: