Kennisplatform voor Oost Nederland

Kleurruimte: twee oude rotten bundelen krachten

Geplaatst op 14 april 2017
Kleurruimte: twee oude rotten bundelen krachten

Martin en René – aan achternamen doen ze eigenlijk niet, zo blijkt uit website en persbericht – zijn twee oude rotten uit het fotografie vak. Ze hebben hun sporen verdiend en besloten samen te gaan werken in Kleurruimte.nl.

Het fotobedrijf richt zich met name op de zakelijke markt. Kleurruimte helpt organisaties met onder andere productfotografie, portretfotografie en bedrijfsreportages. Maar ook voor food, architectuur en zelfs het maken van bedrijfsfilms kan men bij de heren terecht.

Kleurruimte wil transparant zijn in de prijsstelling. Voor ieder specialisme is er een vaste prijs. ‘Daar wordt niet geheimzinnig over gedaan en ze staan ook gewoon op de website’, aldus  de fotografen. Wordt een opdracht maatwerk, dan past de prijs zich daarop aan. ‘Door het toepassen van een mobiele fotostudio, het ontbreken van een eigen bedrijfsruimte en door alleen te investeren in de beste fotoapparatuur en de laatste nabewerkingssoftware kan Kleurruimte zich goed meten met de gevestigde orde’, aldus de ondernemers.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: