Kennisplatform voor Oost Nederland

Van der Kolk Infra verhuist naar Erve Meijerinksweg in Wierden

Geplaatst op 4 april 2017
Van der Kolk Infra verhuist naar Erve Meijerinksweg in Wierden

Met ingang van 1 april is Van der Kolk Infra gevestigd aan Erve Meijerinksweg. Voorheen was hier Loonbedrijf De Hoop gevestigd. Op deze locatie staan de machines van het bedrijf en vanaf dit terrein verhuurt Van der Kolk containers. Ook is het mogelijk om tuinafval en puin te storten en is het afhalen en bezorgen van zand, grond puin etc. mogelijk.

Eigenaar John van der Kolk is blij met deze stap. ,,We hebben nu een mooie werkplek en voldoende ruimte voor onze machines en voor de groencontainers”, zegt hij. ,,Klanten, zowel bedrijfsmatig als particulieren, kunnen hier gemakkelijk terecht om goederen af te halen of groenafval te storten.”

Van der Kolk is pas 2,5 jaar geleden voor zichzelf begonnen en heeft nu al meer dan vijf man die hij regelmatig op klussen inzet. Zijn bedrijf is razendsnel gegroeid en gezien zijn toekomstplannen zal deze groei ook in de toekomst doorzetten. Onlangs is hij een samenwerking aangegaan met Van Eden Infra. ,,We trekken regelmatig samen op in grotere projecten”, vertelt Gerben van Eden. ,,Als we de krachten bundelen, kunnen we van elkaars expertise en machinepark gebruik maken. Zowel voor de klant als voor ons een voordeel.”

Samen geloven wij in de passie van zelfstandig  ondernemen en in de kracht van samenwerken, zodat wij aan onze  klanten een totaalpakket kunnen leveren. In dit geval betekent dit dat we het aanleggen van leidingen, graafwerk, straatwerk tot aan de groenvoorziening kunnen verzorgen. De klant geeft alles uit handen op een adres en wij zorgen dat het voor elkaar komt.”

Van der Kolk Infra is vanaf 1 april dagelijks bereikbaar aan de Erve Meijerinksweg 1 in Wierden.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: