Kennisplatform voor Oost Nederland

Kom kennismaken met Hoppenbrouwers Almelo, waar techniek leeft  

Geplaatst op 7 maart 2024
Kom kennismaken met Hoppenbrouwers Almelo, waar techniek leeft  

Op zaterdag 16 maart brengt Hoppenbrouwers van 10.00 uur tot 14.00 uur techniek tot leven tijdens de open dag. Door heel Nederland heen is er een enorme vraag naar technisch personeel, een trend waarbij werkgevers staan te springen om de juiste mensen aan boord te halen. In lijn met deze gedachten organiseert Hoppenbrouwers op 16 maart een open dag, bedoeld om jong en oud kennis te laten maken met de wereld van techniek.   

Peter Valk, vestigingsdirecteur van Hoppenbrouwers Almelo: “Bij Hoppenbrouwers zijn we trots op onze techniek en onze klantenkring. Onze vakmensen leveren vakwerk bij topnamen zoals onder andere TMZ, Preston Palace, Heracles Almelo en de bekendste bakker van Nederland. We laten graag zien wat we doen en openen daarom dit jaar opnieuw onze deuren voor iedereen die kennis wil maken met ons familiebedrijf.” 

Programma 

Tijdens de open dag brengt Hoppenbrouwers techniek tot leven; voor jong en oud is er van alles te doen. Zo organiseert het familiebedrijf op verzoek een rondleiding door de vestiging, nemen de vakmensen van Hoppenbrouwers de bezoekers mee in de projecten, krijgen bezoekers de kans om zelf de handen uit de mouwen te steken tijdens een technische activiteit in de praktijkschool én zijn er ook voor de jongste bezoekers leuke bezigheden, zodat het een leuke dag wordt voor het hele gezin.   

Opleidingsmogelijkheden  

Vanwege de stijgende vraag naar technisch personeel, besteedt Hoppenbrouwers tijdens de open dag ook veel aandacht aan de werk- en (verkorte) opleidingsmogelijkheden. Een HR-adviseur verwelkomt iedereen die meer wil weten over wat Hoppenbrouwers te bieden heeft qua werk, omscholing, leertrajecten en stages. 

“We zetten volop in op het enthousiasmeren van de nieuwe generatie voor techniek” vertelt Ellen Vermeer, HR-directeur bij Hoppenbrouwers. “We creëren zoveel mogelijk kansen voor zowel beginnende als ervaren technici, mensen die een carrièreswitch overwegen, en vrouwen die de technische branche willen betreden. De open dag biedt een mooie kans om eens een kijkje te nemen in onze wereld van techniek. Kom kennismaken met ons familiebedrijf, onze collega’s, onze specialismen en misschien wel je nieuwe werkplek!”, aldus Vermeer. 

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: