Kennisplatform voor Oost Nederland

Koopzondag: Zet je schoen en laat je schminken als Mondriaan-Piet

Geplaatst op 16 november 2017
Koopzondag: Zet je schoen en laat je schminken als Mondriaan-Piet

Iedere koopzondag opent het Open Kinderatelier op de zolder van museum Villa Mondriaan haar deuren. En deze keer belooft het wel een heel bijzonder feestje te worden! Nu Sinterklaas terug is in ons land, met Mondriaan-Piet als zijn rechterhand, worden alle kinderen uitgenodigd om hun schoentje op zaterdag 25 november tussen 11 en 17 uur te komen zetten in Villa Mondriaan. Na een nachtelijk bezoekje van de Sint mogen de schoentjes op 26 november weer worden opgehaald. Kleine Pietjes kunnen zich tussen 11 en 13 uur onder het genot van pepernoten en de grootste Sinterklaas-hits in het Open Kinderatelier laten schminken als Mondriaan-Piet.

Kinderen mogen zoals altijd gratis naar binnen en kunnen op zondag 26 november tussen 11.00 – 13.00 uur deelnemen aan het Open Kinderatelier. Terwijl de kinderen zich vermaken in het Open Kinderatelier, kunnen de volwassenen de tentoonstelling ‘Jong & Veelbelovend’ bezoeken. Begeleiders (max. 2 volwassenen per kind) mogen voor de gereduceerde toegangsprijs van €7,- het museum bezoeken. De audiotour en een kop koffie of thee zijn daarbij inbegrepen.

Activiteit: Schoentje zetten en Open Kinderatelier bij Villa Mondriaan
Datum: Zaterdag 25 en zondag 26 november 2017
Tijd: Schoentje zetten op zaterdag tussen 11.00 en 17.00, Open Kinderatelier op zondag tussen 11.00 en 13.00, museum beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur
Locatie: Zonnebrink 4, Winterswijk

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: