Kennisplatform voor Oost Nederland

Kwart van de woningen van Sité inmiddels voorzien van zonnepanelen

Geplaatst op 26 maart 2024
Kwart van de woningen van Sité inmiddels voorzien van zonnepanelen

Laat de zon maar schijnen! Want installatiebedrijf Kremer legde onlangs hun 500ste PV-installatie voor Sité Woondiensten! Een bijzonder moment, omdat hiermee nu ruim een kwart van de woningen van Sité is voorzien van zonnepanelen. Naar verwachting realiseren we hier in 2024 maar liefst een totaal opwekvermogen van circa 5.000.000 KWh mee. Het leggen van de zonnepanelen is een belangrijk onderdeel van de duurzaamheidsambitie van Sité om in 2050 een volledige CO2-neutrale en aardgasvrije woningvoorraad te hebben.

Installatiebedrijf Kremer neemt voor Sité alles rondom deze zonnepanelen uit handen: van monitoring en beheer (inmiddels ruim 2200 installaties), tot de installatie van nieuwe PV-installaties. Wat begon als een kleinschalig project voor Sité, is inmiddels uitgegroeid tot een krachtige samenwerking. Samen zorgen we ervoor dat onze huurders nu en in de toekomst comfortabel, gezond en betaalbaar blijven wonen én dragen we bij aan een duurzamere wereld.

Sergei Scholte, projectleider bij Sité:

“Kremer is een innoverende kennispartner die ons volledig ontzorgt in het beheer en plaatsing van PV-installaties voor onze huurders. De pro-actieve houding van Kremer stelt ons in staat om blijvend maatwerk te leveren aan onze huurders. We zijn dan ook blij dat we een duurzame verbintenis met Kremer hebben!” 

Bart Schepers, Operationeel Manager bij Kremer: 

“Met Sité werken we samen op basis van vertrouwen, noaberschap en passie voor verduurzaming. Het is het vertrouwen in elkaar dat de samenwerking stevig maakt, de onderlinge betrokkenheid die het soepel laat verlopen, en de passie voor verduurzaming die ons motiveert om gezamenlijk doelen te bereiken.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: