Kennisplatform voor Oost Nederland

Lancering FME Regioborrel in regio Oost

Geplaatst op 21 september 2016

Na succesvolle Regioborrels in de regio’s Zuid en West wordt de Regioborrel ook in de FME-regio Oost gehouden, op donderdag 6 oktober van 1400 tot 1800 uur.

Tijdens deze bijeenkomst, bij Polymer Science Park (een open innovatiecentrum voor de kunststofindustrie) in Zwolle, staat netwerken met FME-lidbedrijven in de regio natuurlijk centraal. Roy van Enkhuyzen, de nieuwe Business Development Manager Regio Oost, zal meer vertellen over de nieuwe rol van FME in de regio. Naast de kennismaking met Roy, nemen we tijdens deze bijeenkomst ook afscheid van Leendert Remmelink, die aan de slag is gegaan als Business Development Manager Regio West.

Nieuwe rol FME in de regio
FME wil de verdienkracht van individuele leden en de industrie als collectief vergroten. Wij willen dit onder meer bereiken door samen met lidbedrijven innovatieprojecten en -kansen te bedenken, op te zetten en te realiseren. Dit in samenwerking met FME Business Development Managers, die lidbedrijven helpen met de veranderende wereld van morgen door samen concrete projecten te bouwen. Deze aanpak werpt nu al haar vruchten af; in Oost-Nederland zijn al vier innovatieprojecten gestart mét en vóór onze lidbedrijven. Tijdens deze bijeenkomst vertellen je hier meer over.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je aan via de website.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: