Kennisplatform voor Oost Nederland

Landgoed Ezherwold, verrassend goed

Geplaatst op 20 mei 2016
Hotel Landgoed Ezherwold

Wie kent Landgoed Ehzerwold niet in Almen, tussen Zutphen en Lochem? Dé locatie voor zowel een ontspannen vakantie als een vergadering in een plezierige, inspirerende setting. Het bos en waterrijke landgoed in de wijde omgeving bieden ook voldoende ruimte en mogelijkheden voor ontspanning of actieve bezigheden voor zakelijke- en/of toeristische groepen.

Een verblijf op Hotel Landgoed Ehzerwold voorziet u van energie waar u nog lang van kunt profiteren. Maar de locatie biedt meer. Wat dacht u bijvoorbeeld ervan om tijdens een gezellige fietstocht even heerlijk te lunchen of een kostelijke high tea te gebruiken? En daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden voor het geven van een feestje in bijvoorbeeld de gezellige Bailey met bruine bar en eigen terras of de stijlvolle IJsselzaal, ook met eigen terras. Ideaal is het natuurlijk dat u daarna niet meer naar huis hoeft te rijden maar dat u heerlijk kunt overnachten in één van de comfortabele hotelkamers.

Soft renovatie van de kamers
In de afgelopen maanden is er druk gewerkt aan de soft renovatie van de hotelkamers. Dit is natuurlijk een heel project met 115 hotelkamers. De kamers zijn meer naar deze tijd getrokken met nieuwe kleuren, meubels, lampen en accessoires. Ze hebben een frisse uitstraling die helemaal past in deze tijd. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op onze website voor aanbiedingen voor zowel een zakelijk verblijf als een weekend weg.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: