Van Leeuwen Buizen Groep actief in Oost Nederland

2 april 2019 Nieuws

Van Leeuwen Buizen, opgericht in 1924 in Zwijndrecht, is een internationale voorraadhoudende groothandel en distributeur van koolstof- en roestvaststalen buizen, fittingen, flenzen en stafstaal. Het bedrijf telt inmiddels meer dan 40 vestigingen in 22 landen. Dit jaar viert het bedrijf haar 95 jarig bestaan met diverse activiteiten voor relaties en medewerkers.

Met de opening in 2018 van een nieuw regiokantoor aan de Ettenseweg in Ulft heeft de Van Leeuwen Buizen Groep haar positie in Oost Nederland verder versterkt. Het kantoor in Ulft is nu ruim een jaar actief met een team van ervaren medewerkers en heeft Van Leeuwen in de Achterhoek definitief op de kaart gezet. Door nauwe samenwerking met alle vestigingen van Van Leeuwen in de Benelux wordt het complete assortiment producten aangeboden aan de klantenkring in de regio. Mede naar aanleiding van het 1-jarig bestaan organiseert Van Leeuwen in Ulft op 17 mei aanstaande voor haar klanten en relaties een Demo Dag, samen met buurman Ratering Technische Groothandel. In een deel van de bedrijfshal van Ratering demonstreren diverse leveranciers van beide bedrijven hun producten en diensten. Ook kan er, onder het genot van een hapje en drankje, genetwerkt worden.

Van Leeuwen Precisie in Deventer is de andere vestiging van de Van Leeuwen Buizen Groep die in Oost Nederland gevestigd is. Het maakt sinds 1987 onderdeel uit van het concern. Dit bedrijf richt zich met een specialistisch assortiment precisiebuizen en precisieproducten op klanten die actief zijn in de hydrauliek, de automotive, de werktuigbouw en de meubelindustrie. Het assortiment producten dat hier op voorraad ligt omvat onder andere cilinderbuizen, koudgetrokken precisiebuizen, machinebuizen, hogedrukbuizen en hardverchroomd assenstaal. Meer informatie over Van Leeuwen Precisie is te vinden op https://www.vanleeuwen.com/nl/van-leeuwen-precisie/.

Foto: het nieuwe regiokantoor van Van Leeuwen in Ulft