Kennisplatform voor Oost Nederland

Leferink Office Works neemt Klein Beernink Projectinrichting over

Geplaatst op 18 oktober 2016
Leferink Office Works neemt Klein Beernink Projectinrichting over

Klein Beernink Projectinrichting is net als Leferink Office Works een kantoor- en projectinrichter pur sang. Vanuit de achtergrond als familiebedrijf kennen beide bedrijven een grote persoonlijke aandacht voor hun relaties. De markt, waarin Leferink en Klein Beernink actief zijn, verandert. Naast handelsgoederen bestaat er steeds meer behoefte aan maatwerk. Leferink voorziet in die behoefte met interieurbouw KP Interieur in eigen huis. Tom Klein Beernink, mede-directeur Klein Beernink: ‘Ik zie alleen maar voordelen voor onze beider klanten. Het merkenassortiment wordt aanzienlijk uitgebreid. En door het samengevoegde grotere team en de samenwerking met interieurbouwer KP Interieur wordt de persoonlijke aandacht voor de klanten nog groter. Daarom is dit een goede stap voor iedereen die hierbij betrokken is’.

Investeren
De toegenomen schaalgrootte maakt het mogelijk om verder te investeren in zowel assortiment als expertise. Alle bestaande klanten van beide bedrijven zijn inmiddels geïnformeerd. Positief voor hen is dat er aan de werkwijze en service niets zal veranderen. Sterker nog, door het samengaan krijgen zij zelfs een breder aanbod aan oplossingen en een uitgebreidere service.

Strategische keuze
Voor Leferink Office Works is de stap een strategische zet om haar positie te verbreden. Mark Leferink, eigenaar van Leferink Office Works: ‘Als sterke partij in Twente en de Achterhoek wilden we graag een vertegenwoordiging in de Stedendriehoek verkrijgen. Met de overname van Klein Beernink Projectinrichting is dat nu een feit. Ook voegen wij hiermee onder andere het sterke merk Vepa toe aan ons assortiment’.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: