Kennisplatform voor Oost Nederland

Lefers Advocatuur doorstaat Audit Keurmerk Letselschade glansrijk

Geplaatst op 4 mei 2016
Lefers Advocatuur Letselschade

Het Keurmerk Letselschade is een landelijk en onafhankelijk kwaliteitskeurmerk voor belangenbehartigers van slachtoffers van letselschade. Het Keurmerk bevordert de kwaliteit van de letselschadehulpverlening en maakt deze inzichtelijk voor het slachtoffer. Lefers Advocatuur beschikt al sinds haar start in januari 2015 over dit belangrijke Keurmerk. Eens per drie jaar vindt er een uitgebreide audit plaats op het kantoor zelf door een onafhankelijk onderzoeksbureau. Deze onafhankelijke audit heeft in april 2016 plaatsgevonden bij Lefers Advocatuur. Het resultaat is dat het Keurmerk voor Lefers Advocatuur is verlengd. Jan Lefers is blij en trots over de uitkomsten: “Dit toont opnieuw aan dat slachtoffers bij Lefers Advocatuur kwalitatieve goede rechtshulp krijgen en dat ze centraal staan.”

Op alle vlakken scoort Lefers Advocatuur goed tot zeer goed. In het auditrapport staan de volgende positieve bevindingen:

“Een aantal kernwaarden is van belang voor het kantoor: persoonlijk, deskundig, betrokken, snel en dichtbij. Deze kernwaarden komen o.a. tot uitdrukking op dossierniveau door intakegesprekken bij cliënten thuis, intensief en frequent contact en aandacht voor persoonlijke omstandigheden.”

“De dossierbehandeling maakt in het algemeen een persoonlijke en betrokken indruk. De advocaat heeft oog voor persoonlijke omstandigheden van de cliënt.”

“Cliënten wordt op meerdere momenten gevraagd akkoord te geven op de inhoud van brieven en de ingenomen standpunten.”

“Alle correspondentie van en naar de aansprakelijke verzekeraar en andere betrokken partijen, wordt doorgezonden naar de cliënt.”

“De website bevat veel interessante informatie voor slachtoffers.”

Kortom: slachtoffers van letselschade zijn bij Lefers Advocatuur in goede handen. Het grote voordeel voor een slachtoffer is: één aanspreekpunt voor zijn of haar zaak. En een gespecialiseerde letselschade advocaat kan ook sneller en beter onderhandelen met een verzekeraar. De belangen van een slachtoffer zijn vaak beter gediend door iemand die (als het nodig is) ook kan procederen tegen een schadeveroorzaker of verzekeraar die weigert om de schade te vergoeden. Het motto van Lefers Advocatuur is duidelijk: regelen als het kan, procederen als het moet.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: