Let’s meet up at… MyOffice Enschede

17 juni 2019 Nieuws

Op donderdag 20 juni 2019 organiseert MyOffice Enschede de eerste netwerkborrel voor ondernemers uit de regio. Wil jij jouw netwerk uitbreiden en nieuwe contacten leggen? Dat kan bij MyOffice! Kom naar onze interactieve netwerkborrel. De middag zal gevuld zijn met interessante gastsprekers, een hapje en een drankje en natuurlijk alle mogelijkheden om op een ongedwongen manier contacten te leggen.

Netwerkborrel

De borrel is vanaf 16:00 uur en vindt plaats aan de Wethouder beversstraat 185 in Enschede. Het geeft ondernemers de kans om op een ongedwongen manier kennis te maken met elkaar, en elkaars expertises. Gastspreker Nick Voogtsgeerd van de gemeente Enschede zal aanwezig zijn. Hij gaat op enthousiaste wijze inzicht geven over de bedrijvigheid in Enschede. Verder is gastspreker Henk van Urk van de BNI aanwezig. Hij zal u vertellen over BNI en de samenwerking met MyOffice.” Daarnaast is er een interactieve wijnbar. Achter de bar staat een wijnkenner die antwoord heeft op al uw vragen over wijn en hier met veel passie over weet te vertellen.

MyOffice Enschede

MyOffice creëert een omgeving waar werken, ontspannen en genieten moeiteloos samengaan. Van flexplek tot stijlvol ingericht kantoor, van telefoondienst tot een full service vergaderomgeving. Of je nu 1 of 400 plekken wil. Alles is mogelijk bij MyOffice! Op 13 september 2018 opende de deuren van MyOffice Enschede. Een totale herinrichting van het bedrijvenverzamelgebouw aan de Enschedese Zuiderval heeft gezorgd voor een unieke kantooromgeving voor Twentse ondernemers. MyOffice Enschede is één van de zeven vestigingen van MyOffice Group B.V. Naast Enschede is MyOffice te vinden in Zwolle, Groningen, Utrecht en Almere.

Meer informatie

Mocht je vragen hebben, dan kun je ten alle tijden contact opnemen met onze business center manager Jacqueline van de Vlekkert op 038 82 000 82 of mail naar enschede@my-office.nl.