Kennisplatform voor Oost Nederland

Lidl Oldenzaal heropent woensdag

Geplaatst op 26 februari 2024
Lidl Oldenzaal heropent woensdag

Woensdag 28 februari is het zover. Na ruim 2 maanden verbouwen opent Lidl om 09.00 haar vernieuwde winkel in Oldenzaal aan de Molenstraat. Klanten kunnen hier vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’.

De nieuwe supermarkt is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten. Klanten kunnen bij de Warme Bakker zelf hun verse brood met de broodsnijmachine snijden als ze dat willen. Ook is er gebak aan het assortiment toegevoegd. Tevens is de nieuwe supermarkt voorzien van 3 reguliere en 7 zelfscankassa’s.

Gratis 1 minuut winkelen

Ter gelegenheid van de opening kunt u op woensdag 28 februari tussen 08:30 en 08:50 uur bij de ingang van Lidl Oldenzaal een gratis lot ontvangen om kans te maken op 1 minuut gratis winkelen. Kijk voor de algemene voorwaarden op www.lidl.nl/winacties

Extraatje voor Lidl Plus app klanten

Als extraatje krijgen de eerste honderd klanten die met hun Lidl Plus-app winkelen een gratis bloemetje en krijgen alle Lidl Plus klanten op woensdag 28 februari een gratis big shopper na het scannen van hun digitale klantenkaart.

Geen sigaretten en tabak

Deze supermarkt verkoopt, net als alle andere Lidl filialen in Nederland, geen tabakswaren en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. Lidl is de eerste supermarktketen in Nederland die gestopt is met de verkoop van sigaretten.

Adres

Molenstraat 16 te Oldenzaal

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 08.00 – 21.00 uur
Zondag                          09.00 – 19.00 uur

Foto: Henk van der Giesen

Delen via

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: