Kennisplatform voor Oost Nederland

Line-up Fields of Joy festival compleet!

Geplaatst op 19 juni 2019
Line-up Fields of Joy festival compleet!

Met de laatste aanvullingen Remember the Time en DJ Dr. Anders is de line-up van het Fields of Joy festival volledig. Op zaterdag 6 juli barst het vrolijkste festival van Nederland los op Het Hulsbeek in Oldenzaal met als headliners De Dijk, Gavin James en Golden Earring.

Remember the Time en DJ Dr. Anders

Fields of Joy brengt het leukste hip-hop en R&B-feestje van Enschede naar Oldenzaal: Remember the Time. Nostalgische legendes en hedendaagse helden volgen elkaar in rap tempo op tijdens de set van de DJ’s van Remember the Time op de Hittegolf. DJ Dr. Anders viert het vijfde jubileum van Fields of Joy mee: hij draait al vanaf de eerste editie de meest funky en dansbare platen. De komende editie staat hij maar liefst 12 (!) uur non-stop achter de draaitafel.

Line-up Fields of Joy 2019

Op zaterdag 6 juli barst de vijfde editie van het Fields of Joy Festival los op het Hulsbeek in Oldenzaal. Eerder maakte Fields of Joy al bekend o.a. De Dijk, Gavin James, Golden Earring, Suzan & Freek, Gerard Ekdom, De Jeugd van Tegenwoordig, Lil Kleine en rapper Donnie gestrikt te hebben voor het festival. Kaarten zijn nog beschikbaar en te bestellen via de website https://www.fieldsofjoyfestival.com.

Nieuwe area: History of House

Nieuw dit jaar op Fields of Joy is de area History of House. Hier kunnen festivalgangers losgaan op old school housemuziek van o.a. DJ Yves, Critical Mass, Francois en Mindcontroller a.k.a. Ruffneck.

Good vibes, good music en good food

De vijfde editie van het Fields of Joy festival vindt op 6 juli 2019 plaats op het Hulsbeek in Oldenzaal. Naast het muzikale programma zijn er diverse belevenissen op het festival: van kermisattracties, een wine & gin-tonic bar tot een diversiteit aan foodstands en uitgebreid programma voor kids. Vorig jaar werd Fields of Joy door meer dan 10.000 mensen bezocht.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: