Kennisplatform voor Oost Nederland

Löwik Installatiegroep sluit aan bij Hoppenbrouwers Techniek

Geplaatst op 8 oktober 2020
Löwik installatiegroep Hoppenbrouwers Techniek

De technisch dienstverlener Löwik Installatiegroep uit Almelo gaat per 1 oktober 2020 officieel verder onder de vlag van Hoppenbrouwers Techniek. Het is daarmee de veertiende vestiging van deze snelgroeiende technisch dienstverlener.

Henny de Haas, algemeen directeur Hoppenbrouwers Techniek: “Met de aansluiting van Löwik Installatiegroep maken we een sprong naar de regio Noordoost Nederland. Met een locatie in de regio Noordoost kunnen we klanten in deze regio optimaal bedienen en beperken we de reisafstand van onze medewerkers. We vinden het belangrijk om zowel voor klanten als medewerkers lokaal geworteld te zijn. Zo kunnen we groeien en toch dichtbij blijven. Deze integratie sluit goed aan op onze wens om te groeien naar landelijke dekking. Er staat een sterk en enthousiast team en deze aansluiting is een mooie aanvulling voor ons bedrijf. De integratie wordt zorgvuldig en met aandacht voor alle betrokkenen doorlopen zodat medewerkers op de juiste plek komen.”

De juiste partner voor medewerkers en klanten

Löwik Installatiegroep ontzorgt haar klanten in elke provincie van Nederland op het gebied van complete technische vraagstukken. Het familiebedrijf bestaat sinds 1967 en heeft een omzet van 30 miljoen en een personeelsbestand van ruim 125 vaste medewerkers.

Edwin Plegt, algemeen directeur: “Löwik Installatiegroep staat voor een tweesprong, we gaan een volgende fase in. We willen de voortgang, groei en de toekomst van onze medewerkers en ons bedrijf waarborgen. We hebben daarom aansluiting gezocht bij een landelijk opererend installatiebedrijf. Hoppenbrouwers sluit perfect aan op de onderdelen waar wij als organisatie in willen doorgroeien. De aansluiting bij Hoppenbrouwers zien wij als een brug naar de toekomst. Wij zijn blij met deze ontwikkeling!”

Ben Löwik, directeur: “We hebben veel raakvlakken. Hoppenbrouwers is, net als wij, een familiebedrijf en heeft de medewerkers voorop staan. Het voelt goed onze organisatie hieraan te verbinden. Door samen te gaan met Hoppenbrouwers kunnen we onze medewerkers een goede toekomst en (groei)mogelijkheden garanderen. Tevens kunnen we onze landelijke relaties efficiënter bedienen door integraal samen te werken met andere Hoppenbrouwers vestigingen. We zijn ervan overtuigd dat wij onze klanten door deze bundeling van krachten nog beter van dienst kunnen zijn.“

Groeiambitie naar landelijke dekking

Hoppenbrouwers begon ruim 100 jaar geleden als eenmanszaak in Brabant en is inmiddels uitgegroeid tot een modern technisch dienstverlener met ruim 1300 medewerkers en het Predicaat Koninklijk. Het bedrijf is ambitieus als het gaat om expansie: Hoppenbrouwers wil in drie jaar tijd groeien van 1300 medewerkers naar 2500 medewerkers, verspreid over 25 vestigingen in heel Nederland. Het bedrijf blijft dan ook, ondanks de Corona-crisis, volop investeren in nieuwe medewerkers en opleiden van huidige medewerkers. Ook blijft het bedrijf investeren in ambitieuze ondernemers die aansluiting zoeken om te kunnen groeien.

Over Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is een technisch dienstverlener voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Doel is om de beste en duurzaamste technisch dienstverlener van Nederland te worden. Hoppenbrouwers is een familiebedrijf dat sinds 1918 is uitgegroeid naar een onderneming met meerdere locaties in Nederland. De kracht van Hoppenbrouwers is dat het de medewerkers centraal stelt. Dat betekent dat zij volop kansen krijgen zich op uiteenlopende gebieden te ontwikkelen. Het bedrijf is ervan overtuigd dat op die manier klanten optimaal worden geholpen.

Kijk voor meer informatie op www.hoppenbrouwerstechniek.nl

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: