Kennisplatform voor Oost Nederland

Man&Mach innoveert nieuwe saneringsmethode

Geplaatst op 15 maart 2016
Man&Mach opent nieuwe vestiging in Zwolle

Man&Mach, de asbestspecialist, start vanaf 14 maart met een nieuwe vestiging in Zwolle aan de Wilhelm Röntgenstraat 8. Man&Mach is voornamelijk actief in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Noord-Holland. Door een vestiging in de provincie Overijssel te openen verwachten we hier, maar ook in Flevoland, meer aandeel in de markt te krijgen. Daarnaast biedt dit mogelijkheden voor een verdere uitbreiding richting Gelderland.

MiniContainment
Directeur Sjoerd Kuiper: “Met onze totaaloplossingen voor de zakelijke, particuliere en agrarische markt willen wij ook in Midden-Nederland het onderscheid gaan maken”. Een mooie aanvulling hierop is de samenwerking met MiniContainment Nederland BV. Als licentienemer kan Man&Mach een nieuwe manier van kleinschalig asbest saneren toepassen. Bij een MiniContainment wordt een klein doorzichtig frame over het te saneren object geplaatst. Via handschoenopeningen kunnen medewerkers hun werk doen zonder dat ze blootgesteld worden aan vrijkomende asbestvezels. Met deze nieuwe methode kunnen wij onze klanten meer bieden, omdat we met veel minder overlast en in een kortere tijd onze werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarnaast wordt het saneren veiliger, doordat er minder kans is op blootstelling dan bij een ‘normale’ asbestsanering”, aldus Sjoerd Kuiper.

Met de voordelen die MiniContainment biedt verwacht Man&Mach dat de verschillende asbesttoepassingen in bijvoorbeeld woningen eerder worden aangepakt. En dit sluit perfect aan bij de doelstelling om samen met onze opdrachtgevers te werken aan een gezonde en veilige woonomgeving!

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: