Kennisplatform voor Oost Nederland

MarketingOost verhuist naar Hanzelaan in Zwolle

Geplaatst op 4 september 2017
MarketingOost verhuist naar Hanzelaan in Zwolle

Vanaf vrijdag 8 september is MarketingOost te vinden op een nieuwe locatie in Zwolle. Na bijna acht jaar nemen we afscheid van onze locatie aan de Emmastraat. MarketingOost is de ‘launching customer’ van Atoomclub, gevestigd aan de Hanzelaan 351. Dit voormalig pand van de GGD heeft tijdens de zomer een flinke transformatie ondergaan. We hebben de afgelopen weken tussen de verhuisdozen doorgewerkt en kijken uit naar onze nieuwe locatie.

Directeur Henk van Voornveld licht de verhuizing toe: “De afgelopen acht jaar is onze organisatie enorm veranderd. Van de klassieke ‘VVV-organisatie’ hebben we ons ontwikkeld tot regio- en stadsmarketingprofessionals. Inmiddels verzorgen we de marketingcommunicatie voor alle regio’s in Overijssel, in samenwerking met overheden, ondernemers en vele partners. Doordat de structuur en de manier van werken enorm is veranderd, is het tijd om de huisvesting hierop aan te passen.”

Atoomclub
De nieuwe locatie krijgt de naam Atoomclub. Met vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Amersfoort heeft het kantoorconcept zich al bewezen en nu is Zwolle aan de beurt. “We zijn blij dat wij de eerste huurders zijn bij deze nieuwe vestiging. Medewerkers van verschillende afdelingen hebben meegekeken naar nieuwe locaties en met elkaar vonden we dit de beste optie. Er is een goede mix tussen open en afgesloten ruimtes en een ruime kantine/ lounge om relaties te ontvangen. We delen deze lounge en vergaderruimtes met andere huurders. Dat scheelt in de vierkante meters, dus ook financieel gezien is de verhuizing aantrekkelijk”, aldus Van Voornveld.

Dichtbij
De verhuizing heeft weinig invloed op de bereikbaarheid, zowel met de auto als met de trein (ca. tien minuten lopen vanaf achterzijde station). Daarnaast beschikt MarketingOost over kantoren in Diepenheim en Ommen. “De binding met de ondernemers is enorm belangrijk, daarom zijn onze merkleiders en gebiedsadviseurs vooral in hun eigen regio aanwezig. Ook dat is ‘het nieuwe werken’. Kijk dus niet raar op als zij bij één van de bedrijven of partners in de regio de laptop openklappen en daar aan het werk gaan.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: