Kennisplatform voor Oost Nederland

Mechan Groep schenkt generator aan Mullet Bay Medical Clinic op Sint-Maarten

Geplaatst op 17 oktober 2017
Mechan Groep schenkt generator aan Mullet Bay Medical Clinic

Mechan Groep levert een bijdrage aan de wederopbouw van Sint-Maarten, waar de orkaan Irma – zoals bekend – ruim een maand geleden verwoestend heeft huisgehouden. Samen met het Belgische zusterbedrijf Matermaco heeft het bedrijf een elektriciteit generator verzonden naar de Mullet Bay Medical Clinic. Dit ziekenhuis ondervindt dagelijks veel hinder van de haperende electriciteitsvoorziening waardoor de zorg voor hun patiënten in gevaar komt. Met de generator is dat probleem opgelost.

Er bereikte ons een concreet en direct verzoek van de Mullet Bay Medical Clinic of wij hen konden helpen met een generator,” aldus een woordvoeder van de directie van Mechan Groep. “Wij kunnen snel over dergelijke apparaten beschikken en wilden graag een bijdrage leveren, dus daar hoefden we niet lang over na te denken.” Korte tijd later is een generator overgevlogen naar Sint-Maarten en inmiddels afgeleverd. De zorgverlening van het ziekenhuis komt daardoor langzaam maar zeker weer op gang.

In Nederland is Mechan Groep onder andere distributeur van de tractormerken Fendt, Massey Ferguson en Valtra. Daarnaast levert het bedrijf een scala aan landbouwwerktuigen en machines voor de groen- en landbouwsector, waaronder generatoren. Mechan Groep is gevestigd in Achterveld.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: