Kennisplatform voor Oost Nederland

Meer business genereren met Smart Industry!

Geplaatst op 28 juni 2017
Meer business genereren met Smart Industry!

Op donderdag 29 juni organiseren Inextenzo, Innovadis, Novel-T en BOOST een seminar over de Smart Industry. Steeds meer bedrijven in de maakindustrie worden zich bewust van de naderende industriële revolutie, waarbij slimme producten, diensten, productieprocessen en business modellen centraal komen te staan. Dit seminar leert u hoe uw bedrijf op deze ontwikkelingen kan inspelen.

Ondanks dat het voor de meeste organisaties duidelijk is dat de winst groot kan zijn, komt de omslag naar een ‘smart’ bedrijf in veel gevallen moeizaam van de grond en roept de Smart Industry voor ondernemers veel vragen op. Tijdens deze middag vertellen o.a. sprekers van Vredestein en Pentair over de technische mogelijkheden en unieke kansen die Smart Industry bedrijven biedt. Naast veel verrassende en boeiende lezingen, is de organisatie vereerd dat Professor Dr. Willem Vermeend (o.a. lid van de stuurgroep Smart Industry Nederland) bereid is om de Keynote te vezorgen.

Het event wordt gehouden in de voormalige Hazemeyer fabrieken in Hengelo. In deze meer dan toepasselijke omgeving is nu een prachtig Theater met Foyer gevestigd, waar het programma begint om 13:30. Het instructieve en inspirerende programma zal om 17:00 uur worden afgesloten met een netwerkborrel. Dit is een mooie gelegenheid om van gedachten te wisselen met de sprekers of uw collega’s uit de maakindustrie.

Bent u benieuwd wat Smart Industry voor uw organisatie kan betekenen en bent u een decisionmaker in de maakindustrie? Meld u dan snel aan op de website. Toegang is gratis, maar er zijn slechts nog een paar plekken beschikbaar. Wacht daarom niet  te lang met aanmelden!

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: