Kennisplatform voor Oost Nederland

Misco Solutions behaalt Aruba Platinum Partner-certificering

Geplaatst op 14 februari 2017
Misco Solutions behaalt Aruba Platinum Partner-certificering

Misco Solutions is benoemd tot Aruba Platinum Partner. Deze partnerstatus toont aan dat Misco Solutions over de expertise beschikt om zakelijke klanten volledig te kunnen ondersteunen op het gebied van Aruba-netwerkoplossingen. De benoeming is een bekroning op de intensieve strategische samenwerking tussen Misco Solutions en Aruba, dat onderdeel uitmaakt van Hewlett Packard Enterprise (HPE).

De Platinum Partner-certificering is de hoogste partnerstatus die aan business partners kan worden toegekend. Om deze titel in de wacht te slepen moeten organisaties voldoen aan zeer strenge eisen op onder andere het gebied van omzetontwikkeling, technische productkennis en expertise. “Wij zijn erg trots op deze blijk van waardering vanuit Aruba,” vertelt Ronald Zonneveld, Solution Consultant bij Misco Solutions. “Wij stellen ons iedere dag opnieuw als doel om onze klanten van de hoogst mogelijke dienstverlening te voorzien. Een denkwijze die Aruba met ons deelt. De samenwerking tussen HPE en Aruba voorziet ons van het juiste portfolio om onze klanten in de volledige breedte van networking, server en storage te kunnen voorzien. Deze status onderstreept ons hoge kennisniveau op het gebied van installatie, productkennis en beheer.”

Marcel Benard, Channel Account Manager binnen Aruba: “Wij hechten veel waarde aan een intensieve samenwerking met onze partners. Vertrouwen is een belangrijke vereiste voor het behalen van zakelijk succes. Misco Solutions heeft zich bewezen als specialist op het gebied van advies, levering en installatie van onze netwerkoplossingen. Zakelijke klanten zijn hierdoor verzekerd van een bewezen dienstverlening. We kijken er dan ook naar uit om onze al jarenlang succesvolle samenwerking nog verder uit te bouwen.”

Luc Janssen, Business Partner Manager bij HPE, vult Marcel aan: “Als HPE Platinum Partner heeft Misco Solutions zich al vele jaren bewezen als innovatieve partner die met haar klanten meedenkt. Ze zetten de gecombineerde voordelen van HPE en Aruba maximaal in om klanten te helpen met de huidige ICT-uitdagingen. Het is uitdagend om met Misco Solutions te innoveren en ontwikkelen om uiteindelijk de eindklant beter te kunnen bedienen.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: