Kennisplatform voor Oost Nederland

MKB Nederland Regio Zwolle partner TrendsExpo 2018

Geplaatst op 6 juli 2018

Voor de komende editie van TrendsExpo is er nu al grote belangstelling. Meer dan 80 bedrijven en andere organisaties meldden zich al aan, van ZZP-er, midden- en kleinbedrijf tot groot zakelijk. De TrendsExpo voorziet duidelijk in een behoefte van partijen om zich te laten zien, hun product te presenteren en om anderen te ontmoeten.

Partnerschap
Jelle Weever, voorzitter MKB Nederland Regio Zwolle: “Wij zijn overtuigd van deze behoefte en zien deze grote bovenregionale ondernemersbeurs als een belangrijke schakel in het verbinden van de regio. Dit verbinden en het voeren van een breed gedragen lobby is een van de grondbeginselen van MKB Nederland Regio Zwolle. Wij zijn dan ook erg trots op dit partnerschap en spreken op deze manier graag onze steun uit voor alle inspanningen die door de organisatie gedaan worden.” MKB Nederland Regio Zwolle is straks met een eigen stand aanwezig op de beurs. Daarnaast denkt MKB mee en draagt bij aan het inspirerende inhoudelijk programma van de inspirerende theaters en netwerkboxen wordt aangeboden aan de standhouders en hun relaties/gasten.

MKB Nederland Regio Zwolle
MKB Nederland Regio Zwolle behartigt de belangen van MKB-ondernemers en verbetert actief het ondernemersklimaat in de regio Zwolle. Zij doet dit als een zelfstandige afdeling van MKB-Nederland. MKB regio Zwolle brengt ondernemers op regionaal niveau bij elkaar, bevordert Business-to-Business (B2B) en overlegt gericht met overheden en andere relevante marktpartijen. Hier sluiten de ambities van MKB regio Zwolle en TrendsExpo naadloos op elkaar aan.
MKB regio Zwolle zet zich in voor een MKB vriendelijke regio. Zij hanteert de volgende speerpunten:
1. Arbeidsmarkt en onderwijs
2. Binnenstad & retail
3. MKB vriendelijk ondernemen & aanbestedingsbeleid
4. MVO binnen het MKB
5. Internationalisering en innovatie binnen het MKB

Daarnaast ondersteunt MKB regio Zwolle de regionale topsectoren: logistiek, agri & food, kunststoffen, health & lifescience en vrijetijdseconomie.

Belangstelling
Voor de TrendsExpo 2018 zijn nog stands beschikbaar. Heeft u belangstelling, meldt u dan snel aan bij: Personal Publish, telefoon 038 – 30 30 220 of via mail info@personal-publish.nl.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: