Kennisplatform voor Oost Nederland

MKB Regio Zwolle voorzitter Ben Reuvekamp stokje overgedragen aan Richard Temmink

Geplaatst op 16 januari 2017
MKB Regio Zwolle voorzitter Ben Reuvekamp stokje overgedragen aan Richard Temmink

Afgelopen donderdag tijdens de goed bezochte nieuwjaarsbijeenkomst van VNO-NCW Regio Zwolle en MKB Regio Zwolle bij Mooirivier in Dalfsen heeft Ben Reuvekamp als voorzitter van MKB Regio Zwolle, na een gedreven inzet van ruim vijf jaar, afscheid genomen als voorzitter.

Burgemeester Henk Jan Meijer sprak namens de Regio Zwolle Ben Reuvekamp toe en benadrukte de tomeloze inzet en gedrevenheid van de aftredende voorzitter. “Je bent een ondernemer pur sang. Je weet wat er speelt bij de ondernemers en wat zij belangrijk vinden. Je hebt de afgelopen jaren de vertaalslag weten te maken en veel actiepunten op de regionale agenda weten te zetten. We zijn jou ongelofelijk dankbaar en je bent een perfecte ambassadeur voor de regio Zwolle.”

De Oorkonde van Verdienste van MKB Nederland overhandigde de kersverse voorzitter Richard Temmink aan Ben Reuvekamp. “Je hebt de omschakeling van MKB IJssel-vecht naar MKB Regio Zwolle weten te maken en je hebt flink wat vernieuwingen doorgevoerd. De samenwerking met VNO-NCW regio Zwolle is sterk geïntensiveerd. We gaan mede dankzij jouw inzet werken met één agenda en stemmen de speerpunten goed op elkaar af, zodat we kracht in de regio kunnen uitstralen. We bedanken je voor de mooie en leerzame tijd binnen het MKB bestuur”, aldus Richard Temmink, partner en eigenaar van Centrum voor Bedrijfsopvolging.

Ben Reuvekamp gaat zich weer volledig inzetten voor zijn ondernemingen en kijkt met veel plezier terug op zijn tijd als voorzitter van MKB Regio Zwolle. “De regio Zwolle is dynamisch en de mensen hebben een hoge inzet. De juiste ingrediënten om een sterke regio te behouden en uit te breiden. Continuïteit vind ik daarin een belangrijke pijler. We kunnen elkaar enorm versterken en bouwen aan een sterke regio voor en door elkaar, óók voor de toekomstige generaties. De afgelopen jaren heb ik mij met gedreven bestuursleden en ambassadeurs mij mogen inzetten voor de regio in samenwerking met de vier O’s te weten ondernemers, overheid, onderzoek en onderwijs. Mijn oproep aan ondernemend regio Zwolle is, pak zelf ook de handschoen op om de regio in beweging te krijgen én te houden. Ik wil iedereen hartelijk bedanken die ik de afgelopen jaren heb ontmoet en met wie ik samen heb mogen bouwen aan de regio Zwolle. Het was een eer om voorzitter van MKB Regio Zwolle te zijn.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: