Kennisplatform voor Oost Nederland

Multi-Motive treedt toe tot dealernetwerk DFSK CityTransporter

Geplaatst op 2 maart 2016
DFSK Citytransporter

Voor de regio Zevenaar-Duiven-Arnhem-Nijmegen-Tilburg en provincie Limburg is Multi-Motive hét nieuwe aanspreekpunt voor sales en service van de duurzame, compacte en prijsbewuste voertuigen van DFSK CityTransporter. Sinds begin dit jaar is Multi-Motive officieel toegetreden tot het dealernetwerk van DFSK CityTransporter.

Organisatie
Allmotive BV in Goor is de trotse importeur voor DFSK CityTransporter en Cucini laadbakken & kippers in de Benelux en bovendien nauw betrokken bij de ontwikkeling en constructie van de lichte bedrijfswagen welke in China geproduceerd wordt en bij Allmotive verder opgebouwd. Allmotive B.V. is trots op de toetreding van Multi-Motive aan het dealernetwerk. “Een beduidende, professionele organisatie met goed opgeleide en enthousiaste medewerkers die hart hebben voor duurzame transportoplossingen en milieuverantwoord ondernemen”, aldus Leo la Gro, Directeur Sales & Network bij Allmotive. B.V.

Duurzame oplossingen
“Allmotive kan met DFSK CityTransporter tegemoet komen aan de steeds grotere vraag naar duurzame mobiliteit. Mede door aanscherpingen binnen de milieuwetgeving, maar zeker ook door verhoogd bewustzijn bij bedrijven om milieuverantwoord te ondernemen. Eindgebruikers kiezen steeds vaker voor duurzame oplossingen. Een pad dat overheden, gemeentes en provincies reeds jaren geleden zijn ingeslagen en waar DFSK CityTransporter haar kwaliteit reeds heeft kunnen bewijzen.”

Uniek concept
Engel Ames, DFSK CityTransporter specialist bij Multi-Motive licht toe: “Als onderneming zijn wij ons er absoluut van bewust, dat wij een verantwoordelijkheid hebben in het verminderen van de milieubelasting. Wij hebben dan ook zeer weloverwogen gekozen voor het dealerschap van DFSK CityTransporter in onze vestigingen in Nijmegen, Duiven, Tilburg en Venlo. Het merk heeft met CNG én 100% elektrisch aangedreven voertuigen zeer betrouwbare oplossingen voor energiebesparing en reductie van CO² uitstoot. Dat is voor ons onder meer reden geweest om te kiezen voor DFSK CityTransporter en Cucini laadbakken/kippers in ons productengamma. Het is een uiterst compacte bedrijfswagen en biedt ons nieuwe kansen bij onder meer overheden en groenbedrijven. Daarnaast denken wij een mooie oplossing te hebben voor binnenstedelijk vervoer, waar de aanscherping in milieueisen nu reeds vele vervoersmethoden buiten en spel heeft gezet. Met de DFSK CityTransporter wordt hierin een prachtige oplossing geboden. Ook de zeer kleine draaicirkel, het feit dat de voertuigen smal zijn en leverbaar in vele uitvoeringen en de scherpe prijzen maken DFSK CityTransporter tot een uniek concept.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: