Kennisplatform voor Oost Nederland

Na 2,5 jaar afwezigheid weer meer dan 100 modellen op de catwalk tijdens Modespektakel Hengelo  

Geplaatst op 24 augustus 2022
Na 2,5 jaar afwezigheid weer meer dan 100 modellen op de catwalk tijdens Modespektakel Hengelo  

In minder dan een maand vindt op zondag 11 september de 22e editie van het Modespektakel in Hengelo plaats. Nadat het spektakel twee jaar op rij niet door kon gaan vanwege de corona maatregelen staan winkeliers weer te trappelen om de catwalk te betreden en de nieuwste collecties te showen aan het publiek.

Dit jaar doen er wederom meer winkels mee dan voorgaande edities van Modespektakel. Nieuwe winkels zoals Shoeby en Appel en Ei zullen zich meteen willen laten zien op de catwalk. Ook Gelink Optiek wil met een speciale act gaan uitpakken, waarbij alle ogen op hen zijn gericht. “We willen Hengelo laten zien dat een bril ook een prachtige fashion item kan zijn en dat die keuze heel goed bij ons gemaakt kan worden” vertelt Job Griessen, eigenaar Gelink Optiek

De langste catwalk van Nederland zal wederom starten vanaf de kerktuin bij de Sint-Lambertusbasiliek in de binnenstad, “Door alle veranderingen in de binnenstad en de herinrichting van het marktplein en de komst van het nieuwe evenementenplein zijn we dit jaar weer creatief geweest met de route van de catwalk en diverse activiteiten. Dat alle 100 modellen een totaal rondje lopen blijft vanzelfsprekend intact. Er is namelijk meer ruimte op de Enschedesestraat gekomen dan vorige edities, dat maakt het rondje voor bezoekers aan het spektakel leuk” aldus Bas de Zeeuw, voorzitter Modespektakel Hengelo.

Champagne-bar en een pizza’s!
Tijdens deze editie van Modespektakel Hengelo zal voor het eerst het evenementenplein worden ingericht met diverse activiteiten en optredens. Naast het hoofdpodium voor de Sint-Lambertusbasiliek zal POPsCOOL een muzikaal programma opzetten, is er een heuse champagne-bar en kunnen bezoekers genieten van overheerlijke pizza-slices.   

Model voor een dag
Na een succesvolle eerste keer bij de laatste editie in 2019 heeft iedereen in Hengelo de mogelijkheid om zelf te paraderen op de catwalk voor meer dan 10.000 bezoekers. Dromen kunnen werkelijkheid worden om over de catwalk te flaneren in kleding van één van de fashion stores uit Hengelo. Hiervoor kunnen alle modellen zich aanmelden via de website van de organisatie.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: