Kennisplatform voor Oost Nederland

NCEC omarmt resellerschap Hogan Assessments

Geplaatst op 18 januari 2021
NCEC omarmt resellerschap Hogan Assessments

Het Nederlands Centrum voor Executive Coaching is een alliantie van zo’n 40 Nederlandse en buitenlandse top-Executive Coaches onder leiding van Jelle Vos uit Enschede. “Eén van de onderscheidende kenmerken van het NCEC is dat alle kerncoaches beschikken over een academische graad (MSc) in Executive Coaching. Behaald aan Ashridge Executive Education in Engeland, één van ’s werelds meest aansprekende Global Business Schools.

Hogan Leadership Forecast Series
De kernactiviteiten zijn individuele Executive Coaching en Executive Teamcoaching voor Senior managers, directeuren en bestuurders, hoofdzakelijk in Nederland, maar ook internationaal. Het Nederlands Centurm voor Executive Coaching werkt voor haar relaties al vele jaren met de Hogan Leadership Forecast Series, een kwalitatief zeer hoogwaardig on-line assessment. Deze van oorsprong Amerikaanse assessmentmethode wordt in zo’n 56 landen gebruikt om leiderschapspotentieel en -gedrag te kunnen meten en te voorspellen. In de Verenigde Saten werkt zelfs meer dan de helft van de Fortune 500-organisaties met de Hogan-methodiek. De belangrijkste reden voor ons om voor de Hogan Leadership Forecast Series te kiezen, is dat deze uitstekend materiaal oplevert voor diepgaand strategisch zelfinzicht, en dat daarmee aan de dóórontwikkeling van kwalitatief hoogwaardig leiderschap gewerkt kan worden.

Official Reseller
Vanwege de uitstekende ervaringen met de Hogan Assessments én de vele positieve reacties van onze relaties hebben wij ervoor gekozen om het Official Resellerschap voor Nederland te omarmen. Daarmee kunnen wij een kwalitatief hoogwaardige afname van assessments én maximale support voor onze relaties nog sterker waarborgen”.

Op coverfoto: Jelle Vos, bron: NCEC)

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: