Kennisplatform voor Oost Nederland

Nepocon: nieuwe stap voor de toekomst

Geplaatst op 16 december 2022
Nepocon: nieuwe stap voor de toekomst

Nepocon blijft in beweging. “Met de overname van Schaal Ingenieurs uit Schiedam geven we onze ambitie om regionaal aanwezig te zijn optimaal vorm. Door het samenvoegen van deze twee bedrijven zetten we een belangrijke stap voor de toekomst.

Synergie

Verder ligt de focus vooral op elkaar versterken. Er ontstaat bijvoorbeeld een uitbreiding van het team met vakprofessionals, met meer flexibiliteit en het delen van expertises als meerwaarde. Met name de kennis op het gebied van funderingsherstel en bouwkundige constructies wordt hiermee in huis gehaald. Bovendien blijven we regionaal betrokken, door ons dicht bij onze opdrachtgevers te (blijven) vestigen.

Frank Tijhuis (directeur-eigenaar Nepocon): “Als klantgerichte organisatie met een eigentijdse manier van werken, past Schaal Ingenieurs bij de bedrijfscultuur van Nepocon. Ook ontstaat er door deze overname een breder palet aan diensten. Maar bovenal geeft dit ons de mogelijkheid om dichter bij onze klanten in West-Nederland te zijn. Bij Nepocon zetten we sterk in op regionale aanwezigheid, zodat we in staat zijn om persoonlijke relaties op te bouwen.’’

Stap voorwaarts

Schaal Ingenieurs is specialist in civiele constructies en funderingsherstel. Met kernwaarden als nauwkeurig, solide en daadkrachtig weet Schaal Ingenieurs al meer dan zestig jaar de markt vakkundig te bedienen. Door deze samenwerking maken we niet alleen groei mogelijk, maar zetten we ook een mooie stap voorwaarts door het delen van kennis en de ontwikkeling op het gebied van digitalisering/automatisering.

Eerder dit jaar is Nepocon versterkt met Akerveld Engineering en heeft daarmee een expert in huis op het gebied van staalbouw. Voor complexe beweegbare staalconstructies als bruggen, sluizen en industriële machines kan Akerveld Engineering zowel de staalconstructie als het bewegingswerk engineeren. De diensten van Akerveld Engineering vormen een mooie aanvulling op de dienstverlening van Nepocon en nu dus ook Schaal Ingenieurs.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: